Translate

вторник, 28 май 2019 г.

За трета поредна година Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България е най-предпочитаният от студентите у нас работодател в сектора на бързооборотните услуги


Kомпанията запазва и второто си място сред всички работодатели в страната. Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик, предлагащ услуги в областта на финанси и счетоводство, човешки ресурси и управление на данни за всички 28 държави от групата на Кока-Кола Хеленик, също влиза в Топ 5 на класацията и е лидер сред всички Shared Services компании у нас.
Резултатите са на единственото по рода си проучване у нас Graduate Survey, проведено от ToTheTop Agency за трета поредна година. Анкетата е попълнена от точно 8241 учащи се в 51 университета в България, а за първа година и от следващите в университети зад граница. В над 50 въпроса, обхващащи емоционални и функционални характеристики на компаниите, студентите определят имиджа на работодателите според тях. Това е съществена част от т.нар. "Работодателска марка" - параметър, който показва доколко даден работодател е желан и избиран сред най-талантливите на пазара на труда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар