Translate

сряда, 29 май 2019 г.

Консултации за хранене и уроци по стрийт фитнес се проведоха в центъра на София


Откритата площадка за спорт е поредната инвестиция на Нестле България за по-добър и активен начин на живот

Днес, по случай откриването на реновирана площадка за стрийт фитнес в Княжеската градина, над 50 ученици, редица граждани от района и гости на столицата се насладиха на спортни активности и получиха безценни съвети за балансирано хранене. Събитието бе подкрепено от представители на Столична община и Нестле България, които подкрепиха реновирането на площадката. Пламен Христов и инструктори от Body constructor представиха демострации с наличните уреди, а за всички гости на събитието бяха проведени уроци по уличен фитнес, както и консултации за хранене.
Реновирането на площадката за стрийт фитнес е част от дългосрочните ангажименти на Нестле България, които компанията следва в полза на едно по-добро бъдеще за обществото. Нестле България инвестира в допълнителните съоръжения за спорт на открито и подобряване целостта на откритата площадка за спорт в парка - зеленото „бижу“ в центъра на столицата. „Една от основите цели на нашата компания е българските граждани да водят активен начин на живот и да се хранят балансирано. Тази площадка е само малка част от нашите действия за подобряване живота на хората“, сподели Емануел Артур, Изпълнителен директор на Нестле България.
В откриването взеха участие доц. д-р Тодор Чобанов, зам.-кмет на Столична община, Мария Ачкова, кмет на район Средец, Нели Ангелова, Директор комуникации Нестле Югоизточен пазар и Емануел Артур, изпълнителен директор на Нестле България. Всеки един от тях отбеляза важността на спортните съоръжения и площадки в нашата столица и приветстваха гражданите и гостите на града да пазят и да ползват разумно реновираната площадка за спорт. „Радостни сме, че съвместно с Нестле България придадохме нов облик на този проект. Чрез общите ни дейности досега успяхме да допринесем за открити площадки за спорт и спортни дейности, места за отдих и облагородихме отново нашата столица“, каза доц. д-р Тодор Чобанов, зам.-кмет на Столична Община.
Нестле България, съвместно с подкрепата на Столична община, ще продължат да следват ангажимента си за подобряване на хранителните навици и насърчаване на активния начин на живот в столичани. За постигане на тази цел компанията ще продължи да инвестира в реновирането и изграждането на спортни обекти на открито в София.

Няма коментари:

Публикуване на коментар