Translate

четвъртък, 30 май 2019 г.

„Explore Bulgaria“ се завръща с нов сезон през юни


Пети сезон на българската документална поредица е посветен на красотата и мистерията на Пловдив

За поредна година National Geographic си партнира с продуцентското студио АГИТПРОП. Проектът, който в предишните си сезони ни отведе отвъд познатото за София, Родопите, езера и пещери, този път ще предложи пътешествие за любопитните до града под тепетата – Пловдив.
Новият сезон следва рамката, установена в предходния – на градска експедиция из един пълен с археологически, архитектурни, културни, съвременни и позабравени изненади град. Петото издание ще включва шест епизода, посветени на приключенията на екипа и водещия, в търсене на уникални истории и истини за Пловдив.
Популярният български журналист и блогър Драго Симеонов влиза в ролята на водещ и наш гид за втора поредна година. Този път приключенският му дух го отвежда отвъд комфорта на така познатата му столица, в която е израснал и го пренася в красивите обятия на втория по големина град в страната, избран за Европейска столица на културата за 2019 г. За да опознае по-добре духа и същината на Пловдив, водещият се среща с експерти и местни жители, които ще го отведат до интересни локации и ще споделят малко познати истории и факти за миналото и природата на този древен, богат на култура и емоции град.
„През годините „Explore Bulgaria“ се превърна в емблематична поредица за канала и очаквана възможност за нашите рекламодатели. Високото качество, което постигаме съвместно с продуцентската компания и темите, които подбираме, следват мисията на National Geographic да отведе зрителите по-далеч, отвъд познатото. И тази година имаме възможност да представим България на нашата любознателна аудитория по един нов и неочакван начин.“ каза Красимир Николов, старши вицепрезидент на FOX Networks Group за Централна и Източна Европа.
Можете да проследите градското приключение на Драго Симеонов в новите епизоди на „Explore Bulgaria“, Пловдив през юни в ефира на National Geographic.

Няма коментари:

Публикуване на коментар