Translate

четвъртък, 30 май 2019 г.

Бомбастични въпроси, модерна сляпа баба и околосветска обиколка в „Игрите на звездите“ по bTV


Голяма доза въображение, много забавни моменти и весели игри в първия епизод на „Игрите на звездите“ по bTV. Малка армия от звезди и хора на изкуството ще се впуснат в интересни предизвикателства, за да сбъднат щурата мечта на обикновени зрители в дебютния епизод на развлекателното шоу. Бомбастични въпроси, модерна сляпа баба и околосветска обиколка ще изправят два звездни отбора един срещу друг. Единственото им задължение ще бъде да печелят точки, докато се забавляват с много смешни, забавни и остроумни игри - някои познати от детството, други - измислени специално.
Водещата на „Игрите на звездите“ Катерина Евро през цялото време ще следи за правилното изпълнение на щурите игри и предизвикателства, пред които звездите ще бъдат изправени.
В първият епизод на развлекателното шоу отборът на Георги Тошев - поп-фолк изпълнителя Азис и писателката Ваня Щерева, ще дадат всичко от себе си, за да помогнат на Вилислав, който мечтае да финансира свой музикален проект. В отбора на Денис Ризов, гост-звезди ще бъдат певицата Рут Колева, както и актьора Влади Въргала. Те, от своя страна, ще насочат всичките си усилия към това да извоюват победата, за да подкрепят Любомира, която мечтае да създаде свой собствен бизнес по графичен дизайн.
През какви предизвикателства, забавни моменти и щури игри ще преминат участниците в новото предаване „Игрите на звездите“, зрителите на bTV ще разберат 31 май от 21:00 часа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар