Translate

четвъртък, 30 май 2019 г.

Над 60% от жените използват един и същи слънцезащитен продукт за лицето и тялото


Експертът в слънцезащитата, NIVEA, проведе специално проучване /в Испания, Франция, Германия и Великобритания/, с което цели да демонстрира колко е важна зашитата от слънчевите лъчи, като попита жените за техните навици, когато прекарват времето си навън. Според резултатите 77% са наясно с факта, че кожата на лицето им има различни нужди от кожата на тялото, но въпреки това над 60% признават, че използват един и същи продукт. Проучването е сред жени на възраст 25-50 г.
Тъй като деликатната кожа на лицето е изложена на слънчева радиация всеки ден, изключително важно e  тя да бъде надеждно защитена. За да предложи решение и да превърне защитата на лицето в истинско удоволствие, NIVEA SUN разработи гама от слънцезащитни продукти според вида и нуждите на кожата на лицето. Серията NIVEA SUN UV FACE е с висок SPF 50, защото сигурната слънцезащита на кожата на лицето е задължителна, както на плажа, така и в града. Слънцезащитните кремове се предлагат спрямо различните видове кожа. NIVEA SUN UV Face Shine Control е подходящ за мазна и смесена кожа, а NIVEA SUN UV Face Anti-Age & Anti-Pigments, обогатен с Q10, предпазва зрялата кожа от появата на бръчки. Продуктите попиват бързо в кожата без да я омазняват.
Броени дни преди да настъпи астрономическото лято марка №1 в грижата за кожата представи и новата линия NIVEA Sun Sensitive, специално разработена за чувствителна към слънцето кожа. Серията NIVEA Sun Sensitive предлага продукти както за чувствителна кожа - NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect, които я защитават, успокояват и предпазват от раздразнения, така и за кожа, склонна към слънчеви алергии - NIVEA Sun Sensitive Immediate Protect Sun-Allergy Protection, които защитават от UVA и UVB лъчи и предпазват кожата от алергии и раздразнения, благодарение на иновативната формула с екстракт от сладник.
Специално място сред слънцезащитните продукти за чувствителна кожа заема и детският NIVEA Sun Kids Protect & Play Sensitive, който защитава деликатната детска кожа от слънцето, като намалява риска от появата на слънчеви алергии. Продуктите от серията са одобрени от педиатри и се предлагат с висок и с много висок фактор за надеждна защита от вредните UV лъчи. Всички продукти от серията NIVEA Sun Sensitive са с водоустойчива формула, която не
съдържа изкуствени аромати и са обогатени с пантенол и алое вера, за да предпазят и най-чувствителната кожа от вредното влияние на слънчевите лъчи.
Продуктите на  NIVEA Sun се предлагат с различни SPF за незабавна защита от UVA и UVB лъчи, за да може всеки да се наслади на най-добрата страна на слънцето, да бъде добре защитен от преждевременно стареене на кожата и слънчево изгаряне в ежедневието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар