Translate

сряда, 29 май 2019 г.

HP пренася изживяването от премиум и персоналните компютри на нови нива


Компанията продължава да преоткрива дизайн, мощност и сигурност на персоналните компютри, като обогатява портфолиото от виртуална реалност с най-новата раница и увеличена мощност за обработка при VR работни станции

HP Inc. представи нови допълнения към портфолиото си от преносими компютри, които позволяват по-естествени и интуитивни преживявания в работата и ежедневието. Съвременните потребители водят забързан начин на живот, в непрекъснато движение и изискват красив дизайн и безпроблемна производителност, която им позволява свобода на действие и обмен на идеи.
С оглед това, HP представя новата серия HP ENVY Wood, за да очарова потребителите с персонализиран и изтънчен дизайн. Най-новата серия на HP - EliteBook 1000 включва HP EliteBook x360 1040 G6 с до 24 часа живот на батерията, както и мощните ZBooks, които предефинират мобилността, гъвкавостта и производителността при съвременните работни процеси. В допълнение, HP пренася на ново ниво най-широкото портфолио за VR решения в света с HP VR раница.
Изследвайки нови граници с употребата на уникални материали, като изполването на кожа в HP Spectre Folio, HP предоставя първите в света хибридни устройства с дизайн от автентично дърво. HP ENVY 13, HP ENVY x360 13, HP ENVY x360 15 и серията HP ENVY 17 Wood стъпват на издръжливостта и производителността на предишните модели с метален корпус, но предлагат избор от всички нови последни поколения Intel® Core ™ процесори или 2-ро поколение мобилни процесори AMD Ryzen ™ с Radeon Vega Graphics.
Всеки компютър притежава акцент от единствен по рода си корпус от автентично дърво в две изтънчени комбинации: нощно черно с естествен орех или естествено сребро с бледа бреза. Серията HP ENVY Wood включва характеристики като услугата Alexa на Amazon, модерен режим на готовност, събуждане с гласова команда, събуждане с пръстов отпечатък, заедно с функцията, която предоставя сигурност и спокойствие, HP Sure View и HP Webcam Kill Switch решение.
Новите лаптопи могат да се съчетаят със стилната HP ENVY Uptown Tote, зашеметяваща дамска чанта, или раница за допълнителна защита, мобилност и RFID сигурност. За безпроблемна и интуитивна връзка с два 4К монитора, в мрежа и с аксесоари, HP Thunderbolt Dock G2 с HDMI адаптер позволява пълна мощност, производителност и разширяване на устройствата, които работят с HP и други лаптопи, различни от HP, с помощта на един единствен USB-C ™ кабел.
Последното поколение преносими компютри HP EliteBook са създадени за бизнес лидери в непрекъснато движение, които се нуждаят от премиум изживяване в съчетание с корпоративна сигурност, за да се отдадат на вдъхновението в момента, в който се яви. HP затвърждава позициите си на производител на персонални компютри с най-високата защита и лесно управление в света, като добави HP Sure Sense към новата линия EliteBook и ZBook. Съвместно проектиран с Deep Instinct, HP Sure Sense предлага на потребителите персонални компютри с вграден софтуер за дълбоко обучение за защита от вируси. Този напредък в областта на иновациите в сигурността допълва широкия набор от хардуерна сигурност за цялата система на HP.
Решенията включват:
  • HP Elite x2 G4 привлича вниманието със стил и гъвкавост, с ултра мобилния си дизайн и автентична изработка. Той е първият бизнес лаптоп в света, който има фолио от естествена кожа на клавиатурата и предлага на потребителите съвършена неприкосновеност чрез вградена двойна камера с бутон за уединение, и единственият в света екран за поверителност.
  • HP EliteBook x360 1030 G4 вдига нивото на продуктивността, като най-малкото и най-лекото бизнес хибридно устройство със свързаност от ново поколение Gigabit Class 4G LTEWi-Fi 6 и Bluetooth®5
  • HP EliteBook x360 1040 G6 предлага най-издръжливата батерия в 14-инчов бизнес хибрид с тежест под 1.5 килограма и живот на батерията до 24 часа. Предоставя възможност на потребителите за работа от всяка точка, за да не слагат спирачка на вдъхновението. С единствения в света дисплей за работа на открито и нов 4К HDR опция, която позволява мощ и продуктивност в 14-инчов бизнес хибрид и разполага с до 32GB RAM системна памет.
  • Опция за ръкописно изписване, както на HP Elite x2, така и на пълната гама от HP Elite бизнес хибридни устройства със зареждаща се писалка HP G3, която дава възможност за най-прецизното изписване, възможно чрез създаването на технология за минимален натиск.
  • HP Mini-In-One 24 увеличава максимално възможностите на настолният компютър и позволява естествен и свободен процес на работа с най-сигурното модулно мултифункционално устройство с дисплей, който защитава и захранва 65W ултра малък хардуер. Дисплеят Mini-In-One се свързва безпроблемно с новия мини настолен компютър HP EliteDesk 800 G5, което дава възможност за създадането на по-добра естетика на бюрото и сигурност.
Работата в офиса става лесна и интуитивна чрез създаването на удобно работно място с универсална USB-C ™ или стандартна USB-A връзка за персонални компютри или периферни устройства. HP EliteDisplay E223d и докинг мониторите на HP EliteDisplay E273d се побират добре в специализирани работни пространства, за да ви доставят видео, трансфер на данни и захранване през един USB-C ™ кабел. HP USB-CDock G5 и HP USB-C/A Dock G2 също предлагат подобрено управление на мрежовата система за персонални компютри във всяко състояние на захранване.
Дизайнерите и творците предефинират света около нас и изискват най-добрата технология за решаване на сложни проблеми, които изискват по-мощни и високопроизводителни машини, които преди това бяха възможни само чрез настолни работните станции. Последното поколение HP ZBook 15 G6 и HP ZBook 17 G6 са най-добрите лаптопи за архитекти, дизайнери, видео редактори и създатели на VR, които се нуждаят от производителност и мощност на настолен компютър със свободата да творят, където и когато поискат. С избора на процесорите Intel® Core ™ и Intel® Xeon® от 9-то поколение, както и последно поколение NVIDIA® Quadro RTX графики, новите ZBooks предоставят мощност за работен процес, включително 3D дизайн и VR. И двата ZBook предлагат възможност за подобряване на паметта и съхранението за секунди, без използването на каквито и да е инструменти. ZBook 17 G6 - най-мощната мобилна работна станция в света - постига пълна, постоянна производителност за симулация и графична обработка. За най-реалистични цветове, станцията разполага с първия в света 17-инчов мобилен дисплей на работна станция със 100% DCI-P3, който дава достъп до още повече цветове.
За архитекти, разработчици на продукти и творчески професионалисти, които се нуждаят от високопроизводителна изчислителност и параметри, които в същото време да се вписват във все по-малки работни пространства, HP представя мощни работни станции за начално ниво: HP Z1 Entry Tower G5, HP Z2 Mini G4, HP Z2 Small Form Factor G4 и HP Z2 Tower G4. Новата HP Z2 Tower, най-мощната в света работна станция за начално ниво в света, е преработена, за да осигури два пъти по-голяма графична мощност и невероятната 41% повече процесорна мощност от предишното поколение. Това позволява на професионалистите да се справят със сложните работни процеси, които натоварват машината, като визуализация на реалистични 3D модели и сцени, с постоянна производителност и в същото време почти без шум.
За да предостави на творците нови начини за използване на VR в работните им процеси, новата HP VR раница е най-добрата машина за създаване и използване на VR. Специално проектирана да се справи с VR двигатели, включително Unreal и Unity, VR решението осигурява невероятно запълване и поддържане на кадри в секунда, за по-естествена визуализация. Захранвана от 8-мия Intel® Corei7 и Nvidia® GeForce® RTX 2080, VR раницата осигурява 30% повишаване на производителността и 25% по-мощна графика спрямо предишното поколение. С мобилността си, този продукт е проектиран, за да посрещне нуждите на няколко души едновременно при виртуално забавление, като например виртуални архитектурни разходки и различни дизайн симулации. Докато е фиксирана или закрепена за VESA устройството, VR раницата работи като много мощен и супер тънък настолен компютър, готов за интензивна работа.
Цени и наличност
• Портфолиото от серията HP ENVY Wood ще бъде налично през есента на 2019 г. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
HP ENVY Uptown Tote, зашеметяваща дамска чанта или раница ще се предлага в Eвропа, Близкия Изток и Африка по-късно през лятото на стойност от €149.99.
HP Thunderbolt Dock G2 с HDMI адаптер се очаква да бъде наличен по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
HP Elite x2 G4 се очаква да бъде наличен в Европа, Близкия изток и Африка през август с начална цена от €1,039.
HP EliteBook x360 1030 G4 ще бъде наличен в Европа, Близкия Изток и Африка през септември с начална цена от €1,189.
• Очаква се HP EliteBook x360 1040 G6 да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от €1,159.
Мини настолен компютър HP EliteDesk 800 G5 се очаква да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от €549.
HP Active Pen G3 се очаква да наличен по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
• Мониторът HP EliteDisplay E223d се очаква да бъде наличен през юни в Eвропа, Близкия Изток и Африка за начална цена от €229.
• Мониторът HP EliteDisplay E273d се очаква да бъде наличен през юли в Eвропа, Близкия Изток и Африка за начална цена от €365.
• Очаква се дисплеят HP Mini-In-One 24 да бъде наличен в Eвропа, Близкия Изток и Африка по-късно през годината. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
HP USB-CDock G5 се очаква да бъдат налични по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
HP USB-C / A Universal Dock G2 се очаква да бъдат налични по-късно през лятото. Цените ще бъдат известни преди първите наличности.
• Очаква се HP VR раницата да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка това лято с начална цена от €3,900.
• Очаква се мобилните работни станции HP ZBook да бъдат налични в Eвропа, Близкия Изток и Африка това лято за начална цена от 1,850.
• Очаква се HP Z1 Desktop Entry Tower да бъде налична в Eвропа, Близкия Изток и Африка през юли с начална цена от € 699 (без ДДС).
• Портфолиото HP Z2 Desktop се очаква да бъде налично в Eвропа, Близкия Изток и Африка през август с начална цена от 739 (без ДДС).

Няма коментари:

Публикуване на коментар