Translate

сряда, 29 май 2019 г.

Telenor дава възможност на своите клиенти да се докоснат до света на киното


Петима клиенти на оператора ще имат възможност да посетят сниманата площадка на новата българска филмова продукция „Завръщане“.
Теленор ще партнира на най-новата българска филмова продукция „Завръщане“, която ще бъде заснета през това лято в Пловдив. Това е първата подобна инициатива на компанията в областта на киноиндустрията и операторът ще си партнира с едни от най-популярните и цветни киноартисти и певци на родната ни сцена.
Като традиционен новатор на пазара, компанията фокусира усилията си да трансформира това партньорство не просто в рекламно присъствие, а в едно незабравимо изживяване за своите потребители. Всички клиенти на Теленор, които заявят своето желание за участие чрез попълване на регистрационна форма в приложението MyTelenor от 31 май до 15 юни, имат шанс да прекарат един ден на снимачната площадка заедно с едни от най-обичаните български звезди. Петима щастливци ще бъдат избрани чрез томбола и ще имат щастието на 22 юни да присъстват на снимките на „Завръщане“ и да се срещнат с любимите си актьори.
„Бихме искали да създаваме успешни примери за нови различни и интересни посоки за партньорства, чрез които не просто да позиционираме нашия бранд, а да трансформираме всичките си усилия в полза на нашите клиенти. Затова и стартираме кампанията „Докосни се до света на киното“, която изключително точно демонстрира нашите приоритети и цели, а именно да предлагаме на нашите клиенти не просто минути и мегабайти, а незабравими и безценни емоции и изживявания“, сподели Мила Кушева, маркетинг директор в Теленор.
Идеята за филма "Завръщане" се ражда в двора на селска къща, докато двама от продуцентите - Башар Рахал и Ники Илиев - си споделят истории от срещите си с български емигранти и собствения си опит зад граница. Вдъхновен от замисъла на филма, към проекта се присъединява и телевизионният водещ Богомил Грозев. Тримата събират свеж екип от актьори за новата романтична комедия „Завръщане“.
В ролите на тримата приятели, които се завръщат в родния си град, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел, влизат актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов, Александър Кадиев и Бойко Кръстанов. Освен като продуцент, Башар Рахал се присъединява и към актьорския състав, а женските роли са поверени на Диляна Попова, Евелин Костова, Райна Караянева и Искра Донова. Филмът излиза по кината в цяла България през октомври 2019 г. и ще се разпространен от „бТВ Студиос“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар