Translate

неделя, 2 декември 2018 г.

LG инициира организационни промени за да подобри ефективността си през 2019 година

Ким Джин-Йонг

LG Electronics (LG) обяви ключовите промени в организацията си, целящи да засили ефективността и да се подготви за предстоящите предизвикателства и се фокусира и върху структурни такива, които целят подобряване на всекидневната работа на ръководните фигури в компанията.
Браян Куон, настоящият ръководител на звеното на LG за домашни развлечения, ще поеме също така и ролята на ръководител на отдела за мобилни комуникации на компанията. Куон изигра ключова роля в превръщането на LG в лидер на пазара на телевизионна, аудио и компютърна техника. Опитът и знанията му в областта на международната търговия ще са в основата на амбициите на компанията за продължаващо развитие. Настоящият ръководител на звеното Хуанг Джонг-хуан, който пое позицията преди година и успешно подобри качеството на операциите и ефективността на разработването на продукт, ще се фокусира върху ролята си на ръководител на отдела за бизнес развитие.
Главният изпълнителен директор на LG Electronics Джо Сеонг-джин ще се фокусира върху стратегическите решения и бъдещото планиране, като главния финансов директор и президент на компанията Дейвид Юнг ще поеме голяма част от функциите му. Юнг ще поеме бизнес операциите на LG, която включва и ръководството на бизнес операциите във всички офиси в Корея и също така функции като корпоративна сигурност и комуникации.
За да подобрят резултатите си в сектора на технологичните решения, Компанията за компоненти за превозни средства (Vehicle Components Company) ще се преобразува в Компания за технологични решения и компоненти за превозни средства (Vehicle Component Solutions (VS) Company). Ким Джин-Йонг, изпълнителен вицепрезидент на LG, ще поеме ролята на президент в новата разширена компания.
Всички нови назначения са в сила от 1-ви декември 2018.

Няма коментари:

Публикуване на коментар