Translate

неделя, 2 декември 2018 г.

Даниел Петканов и Лазар Радков изпълняват лунната походка


Лудият репортер и фитнес треньорът бяха предизвикани в социалните мрежи от танцьора Калоян Димитров Балан

Даниел Петканов, Калоян Димитров Балан и Лазар Радков са част от предизвикателството на NIVEA MEN по повод лансирането на новата серия NIVEA MEN Deep. Чрез кампанията NIVEA MEN Deep Challenge брандът иска да напомни на представителите от силния пол да се изправят срещу всяка ежедневна ситуация с вдигната глава и доза хумор.
Всеки от участниците демонстрира в социалните мрежи типично за себе си действие, отправяйки предизвикателство към останалите двама, както и към цялата си аудитория. Целта е участниците да излязат от зоната си на комфорт, повтаряйки го. Репортерът Даниел Петканов разсмя феновете си, превъплъщавайки се в любимата си Александра, а талантливият танцьор Калоян Димитров Балан демонстрира лунната походка. Участниците в NIVEA MEN Deep Challenge са в очакване и на предизвикателството на фитнес треньора Лазар Радков.
Създадена специално за мъжете, които не се страхуват от непознатото и смело приемат всяко предизвикателство, серията NIVEA MEN Deep предлага всички продукти, необходими на мъжете за ежедневната им грижа за кожата и косата - душ гел, шампоан, измиващ гел за лице, дезодорант и рол-он, както и грижа за бръснене – гел, пяна и лосион за след бръснене. Продуктите се грижат ефикасно за мъжката кожа благодарение на иновативната формула с черен карбон, която действа мощно срещу бактериите и замърсяванията, а ароматът на тъмно дърво допринася за усещането за свежест и комфортИзмиващият гел за лице на NIVEA MEN DEEP се грижи едновременно за кожата на лицето и за брадата, като ги почиства от ежедневното замърсяване, премахва излишното омазняване и ги защитава от изсушаване.
Душ гелът от серията притежава иновативна формула с натурална микрофина глина, която привлича замърсяванията и почиства кожата в дълбочина. Лекият гел се превръща за секунди в плътна пяна, подходяща за тяло, лице и коса.
Шампоанът от серията позволява на мъжете да почистят косата и скалпа си с едно измиване. Формулата съдържа електролити и черен карбон, които
премахват излишния себум и остатъците от стилизиращи продукти.
Привържениците на бръсненето ще открият в лицето на серията NIVEA MEN Deep верни помощници към постигането на гладка кожа. Гелът и пяната за бръснене действат като щит за кожата, а лосионът за след бръснене подпомага бързото възстановяване на кожата, като я оставя гладка, без раздразнения и без да я изсушава.
Серията NIVEA MEN DEEP предоставя комфорт и свежест по всяко време, което носи усещане за защита и увереност в динамичното ежедневие на мъжете, поставящи си високи цели и смело приемащи нови предизвикателства. А кои са любимите продукти от серията на играчите от отбора на NIVEA MEN - Даниел, Калоян и Лазар, следете в профилите им в социалните мрежи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар