Translate

петък, 19 юни 2015 г.

В Световния ден на джина с необичайно парти бе разбит на пух и прах един ленив, съботен следобед в София



В столичната Ботаническа градина се проведе ежегодното събрание на Обществото на
необичайниците на Hendrick’sнай-удивителният джин, създаден от човешка ръка, при това шотландска*.
Hendrick’s Odd Party, безспорно бе най-зашеметяващото събитие за сезона, с рози, непривично забавен хумор, викториански стил и твърде добър вкус.
Необичайностите започнаха още от входа, където в импозантна златна клетка, двамата банкери на събитието, срещу обикновени български пари снабдяваха гостите с необикновени Hendrick’s пари. В непосредствена близост до тях се намираше Джинът в бутилка, при когото посетителите си спечелваха приятни подаръци, разбира се при изричното условие да не търкат нито
бутилката, нито Джина. Неумолимо притегателна се оказа силата на шатрата на Ясновидката, пред която се виеше дълга опашка от желаещи да научат какво им готви (не)милостивата Фортуна. Необичайни спортове, сред които крокет (а не крикет), хвърляне на зарове, както и специалната мега барова игра предизвика небивал интерес. За поддържането на необичайния дух и твърде добрия вкус се грижеше лично домакинът - удивителният Hendrick’s беше достъпен за всички в най-съвършена форма на двата signature drink бара, както и в необичайни коктейлни смеси с мистериозни имена като Вестибюл, Нострадамус и Джабъруоки.
---
*Шотландската ръка придава неповторим кариран вкус с деликатни нотки на гайда и планински кристали.
Hendrick’s е уникален джин, произвеждан на малки серии, по специална рецепта на семейната дестилерия William Grant & Sons, в така нетипичната за джин Шотландия, но с използване на вековната традиция на дестилирането, както и изобилието на чиста мека вода. Hendrick’s притежава удивително високо качество и учудващо странна комбинация на съставките си, които представляват прекрасна палитра от 11 растителни продукти, добивани от четирите краища на света. Hendrick’s по необикновен начин съчетава дестилат от два вида казани и по този начин създава божествено мек и хармоничен джин, който притежава своеобразен характер и хармоничен баланс на фините аромати.  С изкушаващото си съчетание на чудноватите екстракти от краставици и листенца от рози, Hendrick’s успешно печели феновете си из цял свят – хора, които търсят различното и нетипичното.
Още любопитна информация може да научите на - http://www.hendricksgin.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар