Translate

четвъртък, 18 юни 2015 г.

Плажът на Какао избира Кубинско дупе № 1



Мис „Кубинско Дупе 2015” ще събере ценители на дамските прелести в морската столица на безкрайните партита - Слънчев бряг на 25 юни вечерта в новото бижу на курорта „La Cubanita
Beach Bar". 
Конкурсът ще се проведе на култовия плаж Какао на два етапа – дневен и вечерен. Организаторите подготвят предварителен кастинг, за който желаещите момичета могат да се запишат на e-mail: lacubanitacacao@gmail.com
Кандидатките трябва да изпратят кратка информация за себе си, както и снимки в цял ръст. Първият етап на конкурса ще стартира в 16.00 часа на плажа пред „La Cubanita Beach Bar” с дефиле на претендентките и щуро DJ парти. 
Вечерта в заведението ще се проведе финалната част, когато ще бъде определено момичето с най-сексапилно дупе. Трите финалистки ще бъдат избрани чрез гласуване във фейсбук страницата на заведението и с анкета сред гостите на финалния кръг. За първите три места организаторите ще връчат парични награди, съответно: 200, 300 и 1 000 лева. 
Специални гости ще бъдат ICE CREAM, Monty & DJ Mati.
От „La Cubanita Beach Bar” издадоха, че това ще е само началото на серия от интересни събития това лято. Всички клиенти на Бийч бара могат да очакват много изненади от новия хит на Какао.

Няма коментари:

Публикуване на коментар