Translate

петък, 19 юни 2015 г.

6.8-инчов фаблет от Lenovo е сертифициран от TENAA



Lenovo размиват границите на определението за фаблет и са разработили 6.8-инчово
устройство, което все пак според компанията може да се ползва и за разговори. Засега известно под индекса PB1-770N, то е сертифицирано от китайския регулаторен орган TENAA, който разкрива повечето му спецификации. Фаблетът залага на осемядрен процесор с тактова честота 1.5GHz, макар архитектурата му и конкретният чипсет да остават неуточнени. Налице са 2GB RAM и 32GB вградена памет плюс microSD слот (до 64 GB).
Lenovo са счели Full HD резолюцията за напълно достатъчна за 6.8-инчовия дисплей, което при пикселна плътност 324ppi звучи оправдано. Основната камера е 13-мегапикселова, но ограничена като възможности за видеозапис до 1080p, а отпред има и 5-мегапикселова камера за селфита. Останалите известни спецификации не са особено изненадващи: поддръжка на 2 SIM карти и 4G LTE, Wi-Fi и Bluetooth 4.0. Устройството ще използва батерия с капацитет 3500mAh.
Дебелината на фаблета е приличните 7.7 мм, теглото от 230 г изглежда доста приемливо за размерите му. След сертификацията на Lenovo PB1-770N от TENAA, логичната следваща стъпка е официален анонс в предстоящите седмици. Вероятно тогава ще разполагаме и с повече подробности за цената му и пазарите, на които той ще се предлага – несъмнено под по-атрактивно за купувачите название.

Mobilebulgaria.Com

Няма коментари:

Публикуване на коментар