Translate

сряда, 18 април 2012 г.

Food Concept е проект, изразяващ едно ново отношение към храната



Здравето е избор. Ние можем да променим начина по който се храним, чувстваме, живеем. Ние решаваме кое е най-доброто за нас. Всяка една минута, ние правим избор… да бъдем здрави или да се храним безобразно, да се ядосваме за дребни неща или да намерим начин да се успокоим, да спортуваме или да седим пред телевизора, да живеем в красота или да се задоволим, с това което имаме, да бъдем балансирани или не. Просто е. И зависи от вас.
Надя Петрова- холистичен нутриционист, специалист здравословно хранене с цялостен подход към здравето на човек, завършила Канадското училище за натурално хранене, CSNN.Тя е и Green Chef към мрежата на GLiving, член на CANNP (Канадската асоциация за специалисти по натурално хранене).
Food Concept е за хората с позитивен подход към живота и стремеж към здравословното хранене и представлява доставка на целодневни здравословни менюта за всички хора с отношение към собственото си здраве и начин на хранене.
Здравословната кухня е комбинация от най-различни ястия, сурови и термично обработени, като в нея вече се включват и продукти от животински произход, въведени по специална схема за максимално здраве и лекота. Режимите са два - Детокс и захранване и Здравословно хранене, като всеки един от тях е строго индивидуален и съобразен с личните предпочитания и здравословно състояние на даден човек.
Целта на всеки един режим е човек да се чувства добре, да свали излишните килограми и да върне организма си в състояние на баланс, за да се чувства здрав, млад и красив, защото здравето и красотата идват от вътре…


Няма коментари:

Публикуване на коментар