Translate

сряда, 18 април 2012 г.

Звездата от "Стъклен дом" Сашо Кадиев и Ваня Щерева смениха фитнеса с Beauty Gym

Те вече са чести гости в най-новата клиника за здраве и красота в столицата  Derma Care Beauty Gym, която бе представени от мениджъра  и Ели Иванова.
Новата формула за здраве и красота беше изпробвана и от мисис България Галина Недялкова, както и от ПР-ите на събитието Патриция Кирилова и Нина Никол.
Концепцията на Derma Care Beauty Gym е различна от познатите у нас до този момент, тъй като се поддържа тялото, здравето и красотата, с естетични машини от най-ново поколение. За фитнес и спорт обикновено се изисква повече време, а не всеки може да го отдели в забързаното ежедневие.Ето защо в Derma Care Beauty Gym се предлага голям избор на процедури и технологии, с които за 30 минути или час може да се постигне очаквания резултат, именно за тези хора с недостиг на време, но нуждаещи се от поддържане на добра фигура и от спазване на здравословен начин на живот .
Голямо предимството е, че тук има богат избор от машини за различни терапии - извайващи тялото, нови технологии за антицелулит, отслабване, моделиране на тялото. И като цяло е спазена тенденцията в световната естетична медицина да има много безопасни, здравословни и природосъобразни процедури.
Така например при новата безоперативна лифтинг терапия, процедурата е значително по-щадяща и безопасна, не променя ежедневния ритъм на живот и не е нужен период на възстановяване след нея. В Щатите хит този лифтинг е голям и най-престижните клиники го смятат за върхово достижение и престижна процедура, поясни Иванова.
Апликаторът ReFirme ST е индикиран за третиране на бръчки, стягане и лифтинг на кожата, защото както знаем изчерпването на колагена и еластина в дермата води до загуба на обем, отпускане и увисване на кожата. 
Процедурата с апликаторът ReFirme ST стимулира дълготрайно синтезиране на колаген, както и стягане на съществуващите колагенови фибри. Комбинацията от инфрачервена пулсова светлина (с дължина на вълната от 700-2000) би-полярни радиочестоти предизвика затопляне в дълбоките слоеве на дермата –до 4мм. 
Иновативната система VelaShape, е предназначена за третиране на целулит, оформяне контура на тялото, редукция на обиколката на бедрата, ханша и талията. Също така добре действа за успокояване на леки болки и мускулни спазми, както и за подобряване на кръвната циркулация.
Единствено Derma Care разполага с апарата TWO на водещата фирма в областта на естетиката Syneron, който има уникална фракционарна система за шлифоване и полиране на кожата, тотално изглаждане при дълбоки белези от акне, лечение на акне, пигментни петна и всякакви поражения върху кожата на лицето. Апаратът не изисква дълъг възстановителен период и е без риск от изгаряне за пациента, благодарение на радиочестотния фракционарен накрайник. 
И при тази процедура не е нужно човек да нарушават ежедневния си ритъм на живот. Резултатът е на лице само при 2-3 процедури, а ефекта е 3-5 години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар