Translate

събота, 8 декември 2018 г.

Грейнаха светлините на коледната елха в район „Възраждане“


Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, общинският съветник Борислав Борисов и Дядо Коледа запалиха светлините на коледната елха в парк "Възраждане". Това е традиция, създадена от откриването на най-новия столичен парк, която радва малки и големи жители и гости на София.
Савина Савова пожела на всички здраве, късмет, щастливи мигови, любов и благословение в домовете. Дядо Коледа, който за малко беше оставил джуджетата в Лапландия да приготвят подаръците на всички послушни и добри деца, разказа защо всяка година идва в домовете по целия свят и дарява радост. За срещата с Дядо Коледа беше дошъл и секретаря на Министерство на младежта и спорта Асен Марков, който предаде на Дядо Коледа списък с успешните български спортисти и младежи, прославили България и направили добри дела през тази година.
Специален поздрав за Дядо Коледа и гостите на събитието поднесоха децата от Студио за поп и джаз пеене при Националния дворец на децата, с художествен ръководител Силвия Статкова: дует "Аметист", Гергана Русева и Албена Николова.
Празникът завърши с впечатляващо атрактивни фойерверки.

Няма коментари:

Публикуване на коментар