Translate

сряда, 19 юни 2019 г.

Трети SOFIA VINYL FEST ще се проведе на 22 юни тази година


Жива музика, презентация на грамофонна техника и търговци на винили от цялата страна - на Женски пазар в събота

Третото издание на SOFIA VINYL FEST ще се проведе тази събота, на 22 юни 2019 г., от 10.00 до 18.00 часа на терасата на галерия Сердика на Женски пазар и традиционно ще бъде с „вход свободен“. Инициативата е на общинското дружество „Пазари Възраждане“ ЕАД и столичния клуб Терминал 1. Този път колекционерите и любителите на аналоговия звук ще могат освен да си купят винили, които ще предлагат търговци от цялата страна и да разгледат последния хит на грамофонната техника.
 Както обикновено музика ще оглася базара на грамофонни плочи, но този път освен специалния аналогов DJ сет на Lazy Face, Ronsky, Rood и Светльо, меломаните ще чуят и жива музика. Oggi D Alex G със своите две акустични китари ще зарадват любителите на хубавата музика.
„Решихме да направим трети SOFIA VINYL FEST само два месеца след второто издание, тъй като интересът на търговци и любители на винили е изключително голям. Женски пазар отново ще посрещне стотици хора, които ще дойдат тук не само да си купят грамофонна плоча, но и ще преоткрият най-стария пазар на столицата по един нов начин – като модерно градско пространство и място за социални и културни контакти“, каза Драгомир Димитров, изпълнителен директор на „Пазари Възраждане“ ЕАД.

Няма коментари:

Публикуване на коментар