Тази рецептата за
закуската му отвори пътя към полуфинала на MasterChef. За най-важното ядене през деня, кулинарят подбра
компоненти, които дават енергия и ценни хранителни вещества. Неговата рецепта
за „мега старт“ съдържа омега 3 мастни киселини, фибри, желязо и супер-храни, а
подготовката ѝ отнема не повече от 30 минути.
Продуктите включват
тиквени семки, чери домати, маслини, пушена сьомга, яйца, каперси, горчица,
авокадо, лимон, пресен спанак, кориандър, пресен лук и сладък картоф. Зрителите
видяха как се приготвят пикантни хрупкави рьощи, авокадо салса, поширани яйца и
сос Холандез, достойни да впечатлят взискателните професионалисти Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Добрин демонстрира кулинарни
тънкости, с които всеки може да придаде на стандартни рецепти изкушаващ вкус и
външен вид.
Той сподели със
зрителите на „Преди обед“ как съчетава интензивната си работа като управител на
ресторант във Великобритания с любимите си спортни тренировки и здравословните
рецепти. Според неговата философия амбицията е ценно качество, но човек не бива
да се надценява. Той винаги е самокритичен, търси повече от себе си и не се
примирява с компромисни варианти. Така подхожда и спрямо ежедневното си меню,
което често включва хапване „на крак“, но винаги с внимателно подбрани
продукти. Той сподели още за интересните контакти и плановете си за развитие в
сферата на кулинарията, мечтата си за собствен ресторант и гостилница в село
Стойките.
Няма коментари:
Публикуване на коментар