Translate

събота, 22 юни 2019 г.

Полуфиналистът на MasterChef 5 Добрин Каранлъков показа „шампионска закуска“ в петък в „Преди обед“ по bTV


Тази рецептата за закуската му отвори пътя към полуфинала на MasterChef. За най-важното ядене през деня, кулинарят подбра компоненти, които дават енергия и ценни хранителни вещества. Неговата рецепта за „мега старт“ съдържа омега 3 мастни киселини, фибри, желязо и супер-храни, а подготовката ѝ отнема не повече от 30 минути.
Продуктите включват тиквени семки, чери домати, маслини, пушена сьомга, яйца, каперси, горчица, авокадо, лимон, пресен спанак, кориандър, пресен лук и сладък картоф. Зрителите видяха как се приготвят пикантни хрупкави рьощи, авокадо салса, поширани яйца и сос Холандез, достойни да впечатлят взискателните професионалисти Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу. Добрин демонстрира кулинарни тънкости, с които всеки може да придаде на стандартни рецепти изкушаващ вкус и външен вид.
Той сподели със зрителите на „Преди обед“ как съчетава интензивната си работа като управител на ресторант във Великобритания с любимите си спортни тренировки и здравословните рецепти. Според неговата философия амбицията е ценно качество, но човек не бива да се надценява. Той винаги е самокритичен, търси повече от себе си и не се примирява с компромисни варианти. Така подхожда и спрямо ежедневното си меню, което често включва хапване „на крак“, но винаги с внимателно подбрани продукти. Той сподели още за интересните контакти и плановете си за развитие в сферата на кулинарията, мечтата си за собствен ресторант и гостилница в село Стойките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар