Translate

вторник, 18 юни 2019 г.

Тереза Маринова и Евгени Иванов-Пушката ще поведат пешеходния поход на Нестле за Живей Активно!, а Йордан Йовчев и момичетата от ВК „Марица“ ще карат колело


Легендите на българския спорт ще поведат столичани в четиринадесетото издание на Нестле за ЖИВЕЙ АКТИВНО!

В 10.00 ч. на 23 юни едни от най-обичаните български спортисти отново ще мотивират столичани да се включат в Нестле за Живей Активно! В рамките на най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот те ще поведат гражданите към Борисовата градина, стартирайки от две начални точки.
Пред театър „София“ новите лица на Нестле за Живей Активно! - шампионките от ВК „Марица“, заедно с дългогодишния приятел на инициативата Йордан Йовчев, ще водят ентусиастите с колелета. Колоездачите ще преминат по бул. Евлоги Георгиев до Орлов мост и след това ще продължат към лятната сцена в Борисовата градина. От Паметника на Съветската армия към тях ще се присъединят и всички любители на скейта и ролерите.
Евгени Иванов-Пушката и Тереза Маринова ще се включат в традиционния пешеходен поход. Тази година той стартира пред Паметника на Съветската армия. Всички ентусиасти ще преминат по през Орлов мост и след това ще продължат към сцена „Естрада“ за официалното откриване.
По традиция в рамките на Нестле за Живей Активно! отново ще бъде организиран маратон за кучета и стопани. Той ще стартира в 9:30 ч. отново пред Паметника на Съветската армия, като в него се очаква да се включат над 300 стопани с техните четириноги приятели.
В 11:00 ч. Борисовата градина в столицата вече ще кипи от енергия. На паметника на Васил Левски Симеон Найденов ще организира волейболен турнир, а Ballan ще кара ролери и скейт с всички фенове на инициативата и NESCAFÉ 3in1. На „Слончето“ Тереза Маринова и Маруся Иванова ще организират лекоатлетически състезания и Heal-fit гимнастика, а Киндеру ще се забавляват с най-малките. NESCAFÉ Dolce Gusto Bulgaria и Симо Колев от БГ радио ще изпитат логичното мислене и бързината на всички, които участват в игрите на локацията на ароматното кафе. Нашите партньори ЕКОПАК ще предизвикат малки и големи да събират разделно и да станат еко-герои. На площадката за кучета Асен Аролски ще очаква гостите с училище за кучета, демонстрации по дог-фризби и аджилити. В „Спортна София 2000“ ще
бъдат организирани традиционният турнир по футбол и тенис на маса с NESCAFÉ 3in1 и Сдружение Фуутура. Следобеда ще посветим на семеен пикник с много вкусна храна с MAGGI и Сандра Алексиева. 
В 18:00 ч. лятната сцена ще огласи Борисовата градина с изпълненията на млади музикални банди. В 20:00 часа на Естрада ще приключим активния ден със заслужено забавление. Играта, Ballan, DARA и Павел и Венци Венц ще ни залеят с нова доза енергия, хубава музика и приятни емоции.


Няма коментари:

Публикуване на коментар