вторник, 23 октомври 2018 г.

24KITCHEN - Снекбарът на Ричо


Петък от13:00 ч.
Премиера на 26 октомври

Всеки епизод на „Снекбарът на Ричо“ представя редица достъпни рецепти, които всеки може да пресъздаде вкъщи.
Зад бара на шикозно заведение в Мелбърн, шеф Ейдриън Ричардсън ( „Тайните на месото“, „Уикенд по мъжки“) демонстрира таланта си, приготвяйки различни ястия, напитки и елегантни разядки.
Следвайки новия си подход към коктейлната храна, Ричо ще ни покаже както съвременни идеи за леки ястия, така и интересни варианти на вече популярни рецепти, сред които тост с чеснови скариди и пълнени с бокончини фалафели.
За да сподели любовта си към интернационалната кухня, Ричо приготвя ястия, вдъхновени от цял свят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар