Translate

четвъртък, 6 юни 2013 г.

БТПП награди ученици от Националната търговско-банкова гимназия



Учениците от Националната търговско-банкова гимназия (НТБГ), спечелили конкурса, обявен от БТПП по повод 100-годишнината на училището, бяха наградени от председателя на Палатата Цветан Симеонов. Церемонията по връчването на наградите се състоя по време на проведения на 5 юни педагогически съвет на гимназията. Възпитаниците на НТБГ бяха изготвили проекти на тема „Визия за по-добро представяне на БТПП в интернет пространството“ и „Програма за младежка заетост“.
Председателят на БТПП благодари за положените усилия и интереса към дейността на Палатата и отбеляза, че Комисията по оценяването доста се е затруднила заради високото качество на всички кандидатствали проекти. Цветан Симеонов изрази надежда все повече ученици да се състезават в подобни конкурси. „БТПП ще продължи да усъвършенства идеите си за такъв тип съревнование, защото в бизнеса винаги има конкуренция и ако не притежаваш гъвкав ум и предприемаческа воля -нямаш шансове за успех. Имено тези качества трябва да се съживят и възпитават още в най-ранна възраст у младите предприемачи“, заяви при награждаването председателят на БТПП.
Носители на наградите:
Първо място (парична награда и диплом) - Светлана Янкова и Иван Иванов - за разработване на идеен проект „Платформа за младежка заетост”, с практична насоченост и приложимост, ясна и аргументирана икономическа обосновка за неговата реализация.
Второ място (парична награда и диплом) - Александър Проданов, Венислав Иванов и Грета Кънчева - за разработване на идеен проект „Визия за по-добро представяне на БТПП в интернет пространството“, с добра аналитичност и нови предложения с практическа приложимост.
Трето място (парична награда и диплом) - Мартина Манаскова, Иванета Страшимирова и Стефан Пъневски - за разработване на идеен проект „Визия за по-добро представяне на БТПП в интернет пространството” с предложения за по-добро представяне на дейността на Палатата в общественото пространство.
Връчени бяха и допълнителни отличия за участие в Дискусионен форум на Ивиана Младенова и Имeн Урумова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар