Translate

понеделник, 11 май 2020 г.

Изпепеляващ финал на „Ягодова луна“ по NOVA


Не пропускайте развръзката на сериала утре вечер

Големият финал на драматичния сериал „Ягодова луна“ ще изненада зрителите с много обрати в отношенията между героите във вторник /12 май/ от 22:00 ч. по NOVA. „Очаква ни наистина интересен финал. Много неща ще бъдат разкрити в последния епизод на сериала. Ще има и  неочаквани обрати“, сподели за зрителите на „Събуди се Асен Блатечки, който влезе в ролята на пожарникаря Любо и се превърна в любим образ за почитателите на сериала. Темите за предателството и за трагичната любов ще бъдат водещи в сюжета на последния епизод, а търсенето на истината и изгарящият път към справедливостта ще водят любимите  герои до края.
В дванадесет епизода „Ягодова луна“ постави фокус върху една от най-благородните професии, която често остава извън светлината на прожекторите. Сериалът разкрива света на пожарникарите с почит към тях и ежедневната им жертвоготовност да спасяват човешки животи. „Това са най-достойните мъже, които съм виждал. Когато се срещнеш с такива хора, се смиряваш.“, каза Асен Блатечки в студиото на „Събуди се“, а Александър Сано, който също облича пожарникарска униформа за ролята на Георги допълва: „Професията е призвание за тези хора. Когато ги видиш, можеш да стоиш тихо отстрани, да се възхитиш и да благодариш. Трябва да отдаваме почит на тази професия.“
И във финалния епизод зрителите ще могат да гледат целия звезден актьорски състав на сериала. В ролите на любимите герои, на които съдбата беше подготвила много огнени препятствия и горящи взаимоотношения през целия сезон, влязоха Александър Сано, Асен Блатечки, Радина Боршош, Христо Мутафчиев, Димо Алексиев, Стефка Янорова, Деян Донков, Любомира Башева, Невена Бозукова, Рая Пеева, Албена Колева и други.
Верен на своя дълг и чест, ще открие ли Георги /Александър Сано/ истината за смъртта на баща си Димитър /Ивайло Захариев/? Ще има ли възмездие за делата на Боян Генчев? Какви са новите планове на Ангел /Христо Мутафчиев/ и Чавдар /Деан Донков/, и на каква цена ще успеят да ги осъществят? – отговорите на тези въпроси ще станат ясни във взривопасния финал на „Ягодова луна“ утре вечер по NOVA!



Няма коментари:

Публикуване на коментар