Translate

четвъртък, 7 май 2020 г.

NIVEA лансира първата серия грижа за лице с 99% естествени съставки


Компанията има ангажимент до 2025 година пластмасовите опаковки в Европа да съдържат 25% рециклирано съдържание

Новата серия грижа за лице NIVEA Naturally Good е част от стратегията на компанията за устойчиво развитие и грижа за природата. За първи път козметичният бранд лансира грижа за лице с 99% естествени съставки*. NIVEA застава напълно честно и откровено пред потребителите, като разкрива точното съдържание на формулата на продуктите – тя съдържа 99% естествени съставки и 1% други съставки, които са нужни за запазване безопасността и стабилността на формулата.
Освен естествените съставки, продуктите имат и друга връзка с природата - опаковките са напълно рециклируеми. Това е поредната серия продукти на NIVEA с опаковки, които могат да се рециклират напълно. Компанията застава зад опазването на околната среда, като обновява портфолиото си с изцяло рециклируеми опаковки. Ангажиментът на козметичния бранд е до 2025 г да направи 25% от асортимента си в Европа с напълно рециклируеми опаковки.
NIVEA Naturally Good се базира на повече от 100 години oпит, знания и доверие и семпла, нo прецизна формула, която хидратира кожата, оставяйки я естествено красива и здрава. В Naturally Good са използвани съставки, вдъхновени от природата, за да се създадат високоефективни продукти, които подчертават естествената красота на кожата.
NIVEA Naturally Good Освежаващ дневен крем
Дневен крем Naturally Good е с освежаваща формула с био алое вера, масло от жожоба и бадемово масло, която хидратира кожата за 24 часа и оставя свежо усещане след употреба. Съвместимостта на формулата с кожата е дерматологично одобрена, а кожата е свежа, здрава и естествено красива.
NIVEA Naturally Good Възстановяващ нощен крем
Възстановяващият нощен крем Naturally Good е с био арганово масло в комбинация с масло от жожоба и бадемово масло, които подпомагат регенерирането на кожата през нощта и я правят по-свежа и еластична на сутринта.
- - - - - - - -
*съставки, извлечени от природата и запазващи повече от 50% от молекулярната си структура /естествено състояние/ след преработка, включително вода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар