Translate

понеделник, 4 май 2020 г.

ТИТА и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове


Сайтът на runners.bg се срина заради засиления трафик

Продажбата на моделите от лимитираната серия маратонки Antilopa и Мойски на двамата изпълнители ТИТА и Боро Първи стартира на 01 май, когато буквално за минути сайтът на runners.bg прегря от поръчки и се срина заради хилядите хора, влезли точно в 18.00 ч. наведнъж. Въпреки сериозната подготовка и предприети мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки , които са създадени по тяхна концепция.
Миналата вечер пък двамата изпълнители прекараха заедно със своите фенове в специален лайф, в който те подписаха лично картички, опаковаха и подготвиха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.
Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и артистите ТИТА и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и с достъпна цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар