Translate

понеделник, 4 май 2020 г.

Отвличане и убийство в „Ягодова луна“


Неочаквани обрати в предстоящия епизод на сериала


В единадесети епизод на драматичния сериал „Ягодова луна“ зрителите ще станат свидетели на много екшън, изненади в сюжета и разтърсващи събития. Отвличане и убийство ще бележат предпоследната серия. Кой ще бъде участник и кой жертва в престъпленията, ще стане ясно във вторник /05 май/ от 22:00 часа, само по NOVA!
Търсенето на истината ще води отново Георги /Александър Сано/ по пътя към справедливостта, до която той е твърдо решен да стигне. Той ще поиска среща с Ангел Генчев /Христо Мутафчиев/ и ще му сподели за уликата, която е намерил на мястото на пожара и отново ще го обвини за смъртта на баща си. Ангел няма да остане равнодушен в ситуацията и ще потърси обяснение от Живака /Стефан Иванов/ за намерената бутилка в изгорялата къща. Пожарникарят няма да се примири с обвинението и ще сподели съмненията си по въпроса, а Ангел от своя страна ще му постави нова задача.
Емоционален разговор между Рая /Радина Боршош/ и Любо /Асен Блатечки/ ще покаже невероятната промяна в младото момиче и ще накара и двамата да признаят някои истини за отношенията и миналото си. Междувременно Любо ще направи интересно предложение на Светла /Стефка Янорова/, на което тя ще отговори без много колебания.
Чавдар /Деян Донков/ ще вземе изненадващо решение да посети старата си приятелка и колега Цвета /Невена Бозукова/. Той ще опита да говори с нея и да върне дължимото от Ангел, за да може бившата счетоводителка да живее нормално живота си. Двамата ще се върнат към тъмни стари спомени за големия пожар преди 30 години и за последните мигове живот на Димитър /Ивайло Захариев/ и бащата на Живака. Какво се е случило в горящата сграда и защо Цвета все още сънува кошмари, свързани с историята?
Как ще се пресекат пътищата на Цвета и Георги? Какво писмо ще опита да изпрати тя и до кого ще е адресирано? Кой я следи през цялото време? – отговорите на тези въпроси зрителите ще разберат утре вечер по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар