Translate

четвъртък, 7 май 2020 г.

Голямата кауза на „All Inclusive“ се решава във финала на сезона


Не пропускайте развръзката на комедийния сериал този петък  по NOVA

Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с много перипетии и забавление, е към своя край. На финала на сезона предстои и кулминация за голямата кауза на „All Inclusveׅ“, свързана с опазването на българската природа. Какво ще се случи в последния епизод на сериала, превърнал се в една от най-любимите телевизионни продукции на зрителите тази пролет, ще стане ясно в петък /8 май/ от 20:00 ч. по NOVA.
Още в началото на телевизионната поредица през екоактивистите се разгърна важната сюжетна линия за спасяването от застрояване на един от малкото девствени плажове на родното Черноморие. Младежите, начело с Мартин /Алекс Иванов/, не се отказаха да преследват целта си и се изправиха пред редица изпитания по пътя към справедливостта. Дори и градското момиче Надя /Йоанна Начева/ остави на заден план модерния си начин на живот, откривайки смисъл в борбата за обществено значима кауза.
Постепенно към общите усилия за опазване на плажа се включиха и двете семейства Чобанови /Ненчо Балабанов, Елена Атанасова/ и Сиромашки /Любен Кънев, София Маринкова/. На финала на сезона именно спасяването на Залива на костенурките ще обедини всички поколения. Заедно те ще се съюзят срещу големия си враг Такис /Красимир Добрев/, който, въпреки протестите, започва бетонирането на плажа. В трагикомичния сблъсък в Залива се появява и нова фигура, която изцяло ще промени хода на събитията. В ролята влиза актьорът Симеон Лютаков. Какъв ще бъде неговият образ? Ще спрат ли семействата застрояването и какъв е начинът да успее една благородна кауза у нас?
Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на напрегнатото, но изключително забавно състезание за хотел на годината. Каква е съдбата на любовта между Надя и Мартин, и как тъщата Евдокия /Нели Монеджикова/ ще изненада всички в края на тази незабравима морска ваканция?

Няма коментари:

Публикуване на коментар