Translate

понеделник, 4 май 2020 г.

Божидара и Деян отпаднаха от „Един за друг“ на крачка от финала


Смелост и роднински връзки в „Един за друг“. Станаха ясни финалистите в първия сезон на риалити формата

Тази събота и неделя /2 и 3 май/ в 20.00 ч. по NOVA, на крачка от финала, участниците в „Един за друг“ засвидетелстваха силата на роднинските си отношения, както и голяма доза кураж в неочаквана задача, скрита в пълен мрак.
Миналата седмица Божидар и Деян отново се оказаха на елиминации, след като не успяха да се справят задоволително с поставените им задачи. Този път те се изправиха срещу Калина и Емил, като останалите двойки стратегически избраха пловдивчаните да напуснат вилата.
Тази събота броят на участниците в женското изпитание се увеличи и дамите обединиха сили с майките на своите половинки. Те трябваше да да постигнат консенсус и да дадат същите отговори на въпроси с повишена трудност, каквито предварително са дали мъжете.
Следващото предизвикателство покачи пулса на участниците и ги потопи в непрогледен мрак, оставени на първичните им страхове. Двойките трябваше да познаят източника на заплахата и да покажат дали могат да владеят емоциите си.
В неделя поредното изпитание за двойки изпита уменията за екипна работа, а след елиминациите станаха ясни и финалистите в първия сезон на „Един за друг“.
След много оспорвани битки и значителна мотивация за победа, Божидара и Деян напуснаха надпреварата след елиминация срещу Анселита и Мартин. Двете двойки получиха равен брой гласове, но по-ниският резултат в генералното класиране определи „мецаните“ да се разделят с приключението метри преди финала.
За победа следващата седмица ще се борят Пламен и Елена, Искра и Йордан и Анселита и
Мартин, а изпитанията, които ги очакват, ще бъдат достойни за завършек на любовното приключение. Какви ще са те, не пропускайте да разберете в грандиозния финал на риалити формата „Един за друг“ на 9 и 10 май, от 20.00 ч. по NOVA.



Няма коментари:

Публикуване на коментар