Translate

петък, 8 май 2020 г.

Cartoon Network – „Малки Титани: В готовност!“ – Сезон 5


От 11 май – всеки делник от 17.50 ч.

Това продължение на популярното предаване „Малки титани: В готовност!“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните случки за живеещите заедно тийнейджъри.
В един от епизодите Бъмбълбий става шестият „Титан“ и се премества в кулата. Обаче за нея се оказва предизвикателство да се впише в екипа. Гледай и виж какво ще се случи!
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■
„Гръмотевичните котки: Тътен“
От 11 май – всеки ден от 18.15 ч.

Новата поредица остава вярна на оригиналната идея. Лайън-О и Гръмотевичните Котки - Тигра, Пантро, Читара, Уайли-Кат и Уайли-Кит - едва успяват да избягат от внезапното унищожение на техния роден свят, Гръмотевия. След това се разбиват на мистериозната и екзотична планета, наречена Третата Земята. Лайън-О е назначен за лидер на Гръмотевичните Котки и ръководи екипа, докато заедно всички се опитват да превърнат тази странна планета в свой дом.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Bakugan: Battle Planet – Сезон 1
От 11 май  – всеки делник от 21.35 ч.

Поредицата проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакугани. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и съревнованието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар