Translate

четвъртък, 19 септември 2019 г.

Козметичната процедура, която подлуди света на красивите, ще откриете в PERSONA BEUTY


Endospheres е апарат с компресивна микро- вибрация /нискочестотна механичнавибрация от 0-340 херца/.
Въздействието върху кожата е чрез въртящ се релефен цилиндър от силикон, съставен от 55 сфери.
Endospheres се прилага не само в естетичната медицина, а и във флеболимфологията /подпомага лимфния
дренаж при лимфна или венозна недостатъчност и  лимфоедем/.
Не само извайва контура и заличава целулита, но е много полезен при травми и пост травматични състояния при активни спортисти. 
Endospheres мeтодът е подходящ за всяка възраст, в различна физическа кондиция при  при нужди за освежаване, коригиране и терапевтиране на участъците на цялото тяло, както и за ликвидиране на целулита и мастните натрупвания, тъй като дренира и активира движението на лимфата и другите телесни течности.
Терапията е безболезнена, но с мощно въздействие върху кръвообръщението, лимфния ток, съединителната тъкан. Endoepheres въздейства директно върху засегнатите места. По този начин премахва целулита, независимо в колко напреднал стадий е той.
Мощно подобрява кръвоносната и лимфната циркулация в цялото тяло. Намалява обемите и обиколките. Насища клетките с кислород. Стимулира производството на колаген и еластин. Има подмладяващ ефект чрез благоприятното влияние върху стволовите клетки. Моделира тялото. Стимулира мускулите и тонизира тъканите.
Endospheres е незаменим помощник не само в битката срещу склеротичните фибри и участъците с портокалова кожа, ами и при диетични програми,преди и след липосукция. Дава отлични резултати при възстановяване след бременност и намаляване на локални мазнини. 
За онези, които прекаляват с тренировките, Endospheres се включва чрез пост травматична рехабилитация. Освен, че дава мигновено подобрение при напрегнати мускули, в продължение на месец синтезира нов колаген, стимулиран от силиконовите  микросфери на апарата.
Лимфната система е толкова важна за здравето, колкото и кислорода, затова пречистването  на тялото, освен лечение е и профилактика. 
Процедурите се извършват с почивка от три дни. Стандартната за крака, седалище и корем е с продължителност 45 минути. Обработката на цяло тяло отнема час. 
Endospheres е подходяща и за хора с разширени вени и повърхностни капиляри, т. нар.spider vens.
Процедурата се покрива от здравната каса /не у нас/, а в Италия при венозни проблеми.





Няма коментари:

Публикуване на коментар