Translate

сряда, 18 септември 2019 г.

Силата на бащината обич отново ще развълнува зрителите на bTV този четвъртък в „Истински истории“ по bTV


Ани Владимирова доказва в петък, че щастието е възможно на всяка възраст

На 19 септември от 22.30 часа, зрителите на bTV ще станат свидетели на още една силно емоционална история за бащината обич. 30-минутният епизод ще бъде разказан от адвокат Искра Онцова. Тя ще сподели история от нейната практика, а автентичността на разказа още повече ще допринесе за съпротивяването му.
„Пияна жена“ разказва историята за един изключително тежък развод, продължил малко над 2 години и предхождан от непосилно тежък живот за клиента на Искра Онцова – Младен, както и неговата дъщеря - Мариела. Младен е студент втори курс, когато се запознава с Кремена. След като завършват университета, двамата увенчават любовта си с брак. След сватбата, Кремена и Младен заживяват заедно под един покрив. Сблъсъкът с реалността се оказва доста по-голям проблем, от колкото са предполагали. Те са имали коренно различни условия на живот преди сватбата и нуждите им след това се разминават. Промяната рефлектира по-силно върху Кремена, която не харесва новото си ежедневие и става много раздразнителна. Повод за още страхове и несигурност е новината, че Кремена е бременна година след сватбата. За да издържат своето дете, Младен убеждава Кремена да се преместят в родното му село, където може да работи по специалността си и да изкарва предостатъчно пари, за да покриват нуждите им. Перспективата за живот в провинцията докарва младата жена до постоянна истерия и депресия. Тя започва да пие, като с течение на времето това става неин ежедневен навик. Неадекватното ѝ поведение рефлектира върху Младен и вече 7-годишната им дъщеря. Кремена не осъзнава огромният тормоз, който причинява на съпруга и детето си. След жесток физически удар, който Кремена нанася на Младен, мъжът е готов да се бори за родителски права върху дъщеря им, за да може да я спаси от тази травмираща среда.
В петък „Истински истории“ ще разкаже историята за страшната комбинация между старост и самота. На 20 септември от 21.30 часа, зрителите на bTV ще се запознаят с Калина и Гергана – две сестри, които се срещат с психоложката Ани Владимирова в търсене на съвет. Двете сестри имат разногласия относно баща им, Сава, който бързо заменя скръбта от загубата на съпругата му с нова авантюра. Гери и Калина се карат по въпроса дали новата му връзка е приемлива. Според Калина Сава е прилича на весел вдовец и поругава паметта на майка им. Гери не споделя това мнение, тя е по-либерална и смята, че е по-добре за баща им да не е сам.
Най-успешното риалити у нас предизвиква зрителите да откриват помощ, терапия и вдъхновение за промяна. 30-минутният епизод ще представи колко тежка може да бъде самотата особено на стари години. По-страшното обаче е това колко неразбираеми остават тези чувства за младите. Гледайте епизода за да разберете как Ани Владимирова ще докаже, че взаимността и щастието са възможни на всяка възраст.

Няма коментари:

Публикуване на коментар