Translate

сряда, 18 септември 2019 г.

Имитаторът Андриан Асенов получи първия златен бутон на старта на „България търси талант“ от Славена Вътова пред повече от 1 260 000 зрители


Още в първия епизод на „България търси талант“ по bTV Славена Вътова изпрати участник на финала на шоуто, което стартира вчера пред повече от 1,2 милиона зрители. 31-годишният имитатор Андриан Асенов впечатли с дарбата си публиката и журито и получи златния бутон на „Мис България“ 2006 г. „Неземно добрият комик“ пресъздаде по удивителен начин популярни личности като Тодор Колев, Бойко Борисов, Слави Трифонов, Тодор Живков и Любо Дилов-син. Изключително позитивният незрящ мъж от село Лесковец живее в София, работи като продавач в онлайн магазин към „Национална потребителна кооперация на слепите в България“ и се занимава с театър към Алма Алтер. Твърди, че увреждането му по никакъв начин не му пречи да постига това, което желае. Никога не се е самосъжалявал и не е мрънкал. Казва, че слуша, а понякога това е много по-добре, защото по този начин успяваш да се сближиш с хората, да усетиш тяхната енергия и вътрешно „аз“.
Над 1 260 000 души проследиха първия спектакъл на „България търси талант“ в неделната вечер, според данни на ГАРБ. Пикът на зрителския интерес е отчетен в 21:35 часа, когато предаването е проследено от  1 327 470 души. Близо 40% от аудиторията на възраст 18-49 години предпочете да проследи впечатляващите дарби на танцуващите майки Ерго денс, подкрепящи бебеносенето, атлетичното street fitness дуо Цвети и Жаси и малката певица София Иванова, които получиха одобрението на журито. Това е с 60% повече спрямо втората по гледаемост телевизия. При млада аудитория на възраст между 18 и 34 г. предаването постига дял с над 1/3 по-висок от Нова ТВ. Ицо Хазарта, Катето Евро, Любо Дилов-син и Славена Вътова изпратиха на полуфиналите на „България търси талант“ норвежецът Кристиян Ведой, който се измъкна от воден капан, боливудските танцьори Varna DC, въздушния акробат Игор Завадко, етно-джаз формация „Жарава“ и фокусника Валери Иванов – Жокера.
Водещият на шоуто, удостоено с рекорд на Генес – Даниел Петканов ще повдига завесата на „България търси талант“ в ексклузивно дигитално съдържание на talant.btv.bg. Феновете на шоуто ще видят какво остава скрито за зрителите пред малкия екран в допълнителните on-line епизоди „Още от България търси талант“ всяка неделя след телевизионния епизод и в четвъртък. Инфлуенсърът ще показва любопитни места зад сцената на шоуто, емоциите на журито преди и след представянето на претендентите за награда от 50 000 лева, как се подготвят и забавляват те в свободното време. Даниел ще представя на онлайн потребителите участниците и техните таланти извън това, което може да се види по телевизията. Той ще дава подробности за иновативните технически решения, любопитни факти от работния процес и ще представи екипа зад кадър. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар