Translate

сряда, 18 септември 2019 г.

Прабългари спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“!


Славяни ще спят в рибарската хижа, Траки отиват на плажа

На 16 т. м. се проведе втората битка за територия в „Игри на волята: България“. Племената се състезаваха на щафетен принцип, по един от всеки отбор. Трябваше да плуват до понтон в морето, след това да минат по греда, но без право да ходят изправени. От там плуваха до шамандура, на която имаше закачени топки, за всяка топка имаше завързан ключ. Всеки воин избираше топка и плуваше обратно до брега. На брега ги очакваха завързани стъпала, които бяха закопчани с 8 катинара. Двама от всяко племе трябваше да отключат катинарите и да подредят правилно стълбата и да се качат на кулата. Първи развяха знамето си Прабългари, които от плажа отиват в луксозната вила. Въпреки, че Амелия – Мира и Бояна объркаха ключовете, Славяни успяха да завършат на второ място и следващата седмица ще спят в рибарската хижа. Траки се представиха най-слабо и ще спят на плажа.
Траки се опитаха да изберат химн, което отново се оказа повод за разногласия в племето. Александър и Радостина искат химнът да е сериозен и подходящ за битки, докато Атанас, Илиан, близначките и Добрин настояват за нещо забавно и смешно. Как ще се развият взаимоотношенията при Траки и дали все пак ще имат химн? Следва да разберем в следващите епизоди.
Проведе се и втората капитанска битка в шоуто. В нея видяхме три жени! Венцислава от Прабългари, Марешка от Славяни и Радостина от Траки. Как се стигна до техния избор, как се справиха дамите, коя спечели и какво избра дали награда за себе си или такава за цялото племе видяхме снощи от 21:00 часа по NOVA.
--------
Първата елиминационна битка в „Игри на волята: България“ изправи една срещу друга Амелия
– Мира от Славяни и Анита от Прабългари. Двете минаха през пет етапа. Първо трябваше да развържат въже, което освобождаваше метална сфера, след това трябваше да минат от въжен мост, придвижвайки се с дървени плоскости, в третия етап трябваше да срежат въже хвърляйки брадва, в четвъртия етап трябваше да метнат ловко шест торби и на последния пети етап ги очакваше пъзел. По-добра в битката беше Амелия – Мира, която първа развя знамето на племето си и така Анита е първият участник, който напуска приключението и то в самото му начало.
Първата напуснала шоуто, Анита, бе гост тази неделя /15/ в предаването „Събуди се“, а в понеделник бе част от коментаторите в „На кафе“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар