Translate

неделя, 5 май 2019 г.

InstaQueen се завръща с още по-вълнуващ и непредсказуем втори сезон


Какви са очакванията на Мегз и нейните ангели?

Най-успешното уеб риалити на продуцентския екип на 7Talents - InstaQueen, се завръща тази пролет. Шоуто, което завладя зрителите на Vbox7 и събра над 6 милиона гледания само с първи сезон, обещава още по-бляскав и вълнуващ втори сезон >> https://bit.ly/2IX1j1J
В него дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще даде шанс на нови шест кандидатки да се докоснат до света на славата.
„Започвам втори сезон изключително развълнувана и с големи очаквания, за да намеря моето ново попълнение в Megz Angels и новата InstaQueen“, споделя Мегз, която е и една от най-популярните българки в Instagram с над 110 хиляди последователи.
„Да бъдеш Instagram сензация никак не е лесно“, споделя победителката от първи сезон Ивомила Петкова. „Една истинска Instagram кралица трябва да бъде не само красива, но и находчива, дисциплинирана, атрактивна, да има свой собствен стил и почерк във всичко. Аз нося короната с високо вдигната глава и е време да предам щафетата“, допълни Instagram кралицата.
Шестте кандидатки за слава ще получат своя шанс да сбъднат мечтите си, но само една от тях ще бъде провъзгласена за новата InstaQueen. 
Красивите и атрактивни дами ще преминат през различни онлайн и офлайн изпитания, ще вкусят от луксозния начин на живот на Мегз, ще присъстват на светски събития и партита, ще носят красиви дрехи и впечатляващи прически, но накрая победителката ще бъде само една.
Кои са новите кандидатки за короната на най-бляскавото уеб риалити? През какви изпитания ще преминават те и какви изненади крие втори сезон? Отговорите на тези и много други въпроси ще откриете в новия сезон на най-коментираното риалити InstaQueen първо във Vbox7.
Успоредно със сериите феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар