Translate

вторник, 7 май 2019 г.

Кои от готвачите в Hell’s Kitchen ще заслужат своята черна куртка?


По-малко от месец до финала на най-горещото световно кулинарно шоу в българския ефир – всеки вторник, сряда и четвъртък

Тази вечер зрителите на NOVA ще станат свидетели на началото на нова ера в Hell’s Kitchen. Майстори готвачи ще се борят ожесточено, за да получат най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните пагони. След дълга и оспорвана надпревара в най-известното кулинарно шоу в българския ефир, само най-добрите останаха да се състезават за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Пред великолепната осморка – Никола, Тихомиров, Веселин, Цецо, Петко, Чилева, Ралица и Светлана най-сериозното тепърва предстои – в оставащото по-малко от месец време до финала на Hell’s Kitchen всеки един от тях може да спечели мечтаната награда. Тази вечер от 21:00 часа започва истинската битка.
Какво ли предизвикателство е приготвил шеф Виктор Ангелов на своите готвачи, за да покажат какво са научили и на какво са способни, за да спечелят своите чертни куртки? Кой ще бъде топ кулинарът, който ще напусне завинаги Кухнята на Ада само на една крачка разстояние от най-мечтаното отличие? Гледайте довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. Ще има битка на „живот и смърт“, много техники, желание и въображение, а емоциите ще бушуват заедно със сериозни притеснения за успех както сред мъжете, така и сред жените. Ще видим една стара песен, изпълнена на нов глас с перфектна презентация, топ кулинарни умения и светлинни години напредък. Но ще има сурови моркови, стек от кенгуру, повече салца от необходимото и наистина една космическа чиния. Кой ще си тръгне завинаги от Hell’s Kitchen гледайте тази вечер.
По време на вечерната резервация топ готвачите ще са изправени пред ново сериозно изпитание – пак ще готвят „заедно като един“, но вече в една кухня. Дали черните куртки ще ги превърнат в Шефс или ще ги върнат в „първи клас“ на училището по готварство? Ще успят ли състезателите за голямата награда в Hell’s Kitchen да покажат на шеф Виктор Ангелов кой е
по-добрият или нуждата от стиковка на отбора, комуникацията зад печката и умението да ръководиш ще изиграят лоша шега? Ще останат ли гладни гостите на ресторанта? Със сигурност ще разберете след броени часове в новия епизод на Hell’s Kitchen довечера. Дали някой ще бъде номиниран и заплашен от излизане от Кухнята на Ада ще стане ясно от 21:00 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар