Translate

неделя, 5 май 2019 г.

Академия Персона подари нови устни на клиентка избрана чрез жребий


Преди великденските празници, експертите по красота от Акаемия Персона* подариха нови устни на клиентка изтеглена чрез жребий. Сред десетките участнички в томболата, шансът се отзова на Виолета от София, която предпочете уголемяване на устните, посредством последния писък в козметологията, филърите Yvoire, изобретени в лабораториите на технологичния гигант LG, който прави устните естествено пухкави и плътни. При употребата на този продукт не се получава ефекта Патешка човка и контурния ръб, който издава лошо качество на продукта в устните и недостатъчна умелост при поставянето.


Разговаряме с щастливата притежателка на коригирани устни минути след процедурата:
-Защо реши да си направиш корекция на устните?
-Защото естествените ми устни /особено горната/ са много мънички и според мен на откритото ми и по кръгло лице, както и на по-големите очи, биха отивали по-сочни и плътни устни. 
-Причината да избереш този метод е?
-Исках нещо естествено и нежно, като резултат, с качествени продукти и трайно във времето. 
-Как премина процедурата?
-  Неочаквано за мен, заради лидокаина в емулсията, не усетих почти нищо, с момичетата се забавлявахме и за по- малко от половин час бях готова и можех да продължа с програмата на  деня си! 
Потърсихме Виолета отново, дни след уплътняването на устните, за да проверим как се чувства:
-Дни след инжектирането на Yvoire как се чувстваш?
-Трябва да минат няколко дни, за да се види крайния ефект, оттока да спадне и устните да се успокоят, това което виждате минути след процедурата, няма да е резултата, който търсите и това е нормално! Сега се чувствам чудесно и си ги харесвам много. 
-Защо би препоръчала този метод за корекция на устните?
-Доволна съм защото при направа от професионалист и разбира се с мярка от ваша страна, тази корекция е ненатрапчива и не се набива на очи, а същевременно има промяна и в очите на околните изглеждате доста по-чаровна и красива, без да си дават сметка защо! Аз търсих точно този ефект.
--------

* Persona - качествени продукти, високо ниво на професионализъм и не на последно място по важност-  позитивното и приятелско отношение, с което ви предразполагат, дори и да сте имали някакви колебания или притеснения. 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар