Translate

неделя, 5 май 2019 г.

Шест финални вокални двубоя в „Гласът на България“


Последният епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ ще сблъска музикалния талант на шест дуета, които ще се борят да продължат със своите треньори към следващия етап на шоуто. Шестима таланти ще бъдат предпочетени от Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев, а опонентите им във вокалните двубои ще напуснат сцената завинаги.
Треньорите вече нямат право да спасяват изпълнители от конкурентни отбори и трудният избор, пред който ще бъдат изправени, ще ескалира до сълзи в очите на най-опитния сред тях – Иван Лечев. С помощта на гост-треньора му Стефан Вълдобрев, китаристът ще изправи в битка четирима участници от своя тим, като решението за раздялата с един от тях ще бъде особено емоционално. На Камелия също й предстоят две сбогувания, докато Михаела Филева и Графа ще избират само по веднъж.
Изпълнение на народна песен ще сложи финал на вокалните двубои в Сезон 2019 и ще доближи треньорите и зрителите до отговора на въпроса: „Може ли „Гласът на България“ да бъде народен певец?“. Дуетното изпълнение на обичаната народна песен „Зайди, зайди ясно слънце“ ще вдигне на крака треньорския състав и публиката, а Камелия ще го нарече „музикален българо-космически сблъсък“. Михаела и гост-треньорът й Орлин Павлов ще поставят висока музикална летва пред две талантливи 16-годишни момичета, а дали те ще оправдаят очакванията, ще стане ясно тази вечер по bTV.
Графа и Мария Илиева ще изберат меланхолична песен на Ед Шийрън, с която ще дадат шанс на две млади момичета да разкрият душевността си. Тяхното изпълнение ще бъде определено от Иван Лечев като най-равностойния двубой в шоуто до този момент, а Графа ще признае, че взима своето решение на база на това, което чувства сърцето му.

Няма коментари:

Публикуване на коментар