Translate

вторник, 16 октомври 2018 г.

Стотици деца преоткриха забавлението от динамичните игри с октомврийското издание на „Lidl неделя в Музейко“


под надслов „Приключение с движение“. Освен възможността да се потопят в света на науката чрез детския научен център, малки и големи се включиха в серия от раздвижващи активности.
Със стълбица, конуси, въже и други спортни съоръжения малчуганите сформираха екипи, за да проведат едни от най-любимите игри от спортен състезателен тип. Физическата загрявка се превърна в истинско забавление, а подкрепата и взаимното окуражаване на играчите даде нов смисъл на думата „отбор“ за децата.
Още начини за движение откриха малки и големи, като показаха изобретателност и се впуснаха в работилница за изработка на хвърчила. Резултатите бяха отзвук на творческите им заложби, а с новата придобивка, лек есенен бриз и повече късмет семействата ще могат да се насладят на още една игра заедно.
Независимо от предпочитанието си за спортни или творчески игри с движение, или и двете, посетителите на „Lidl неделя в Музейко“ изготвиха и балансирани сандвичи по собствена рецепта с отбрани продукти, с които да възвърнат силите след бурните игри.
Както обикновено, в рамките на „Lidl неделя в Музейко“, билетът за детския научен център беше на цена от 2 лв. за всички посетител

Няма коментари:

Публикуване на коментар