Translate

вторник, 31 октомври 2017 г.

Майкъл Маларки, звездата от "Дневниците на вампира", с концерт в София на 21 ноември

Роден в Бейрут, Майкъл Маларки завършва лондонската Академия за Музика и Драматично изкуство. Кариерата му на актьор започва с главни роли в постановки по драми на Тенеси Уилиамс и Юджийн О’Нийл. Ключов актьор е в трупата на Британския Национален Театър в Лондон, докато не стига до големия екран и ролята си на Лоренцо в култовата телевизионна продукция „Дневниците на вампира“.
Паралелно с кариерата си на актьор, Майкъл Маларки се занимава активно с композиране на музика, като през 2014 излиза първото му ЕР  „Feed The Flames”, последвано от „Knots” през 2015. Първият му  студиен албум „Mongrels“ излезе  на бял свят на 8 септември 2017 - а българската публика ще може да му се наслади на живо на 21 ноември в Sofia Live Club.
„Mongrels е албум за смяната на сезоните, буквално и преносно. Той е пътешествие през дебрите на въображението на Майкъл, борещо се с разкъсващите го вътрешни стихии, но в същото време константно търсещо смисъла зад непостоянството в това пътешествие.“
Наслаждавайки се на изследването на по-тъмната страна на своята природа в стремежа си да намери спокойствие с нея, Маларки използва своите открития, превръщайки ги в музикални композиции, комбиниращи блус и инди фолк със запленяващи вокали.
"Голяма част от това, за което става въпрос в албума, е цялата тази борба с онези противоположни сили вътре в нас. Двойствения характер на човешкото и животинското” - споделя самият Michael.

Няма коментари:

Публикуване на коментар