Translate

вторник, 31 октомври 2017 г.

Българка е една от най-влиятелните професионалисти в ПР сферата на 2017 PR People Award


Ружа Загорска беше отличена в престижната категория “Media Relations Professional of the Year” от PR News



Eдна от най-авторитетните световни медии за комуникации публикува номинациите за най-влиятелните професионалисти в ПР-сферата за 2017 г. в ежегодните си PR People Awards. Ружа Загорска, директор на SiteMedia Consultancy, бе отличена в категорията “Media Relation Professional of the Year”. Тя е не само единственият българин, но и единственият представител на Източна Европа, достигнал до финала на тазгодишното издание на престижните награди.
Сред финалистите са специалисти от Hill+Knowlton Strategies, Burson-Marsteller, Ruder Finn, APCO Worldwide, Weber Shandwick, Edelman, HP Inc., Cisco International, Ernst & Young и много други.
По повод отличието Ружа сподели:
-Номинацията е признание за високото ниво на услугите в сферата на комуникациите у нас. Това e поредното доказателство, че българските ПР-практици могат успешно да се конкурират с колегите си по света. Все повече и повече наши кампании се дават за пример, печелят награди и формират последните тенденции в комуникациите по света. Българската ПР-общност се развива в правилната посока и само от нас зависи колко усилено ще работим за това. И мисля, че имаме потенциал да покажем още доста добри практики и успешни примери.
Ружа работи в сферата на маркетинга и комуникациите повече от 18 г., реализирайки редица успешни кампании за брандове като: Coca-Cola, Nestle, LIDL, Telenor, Microsoft, HP, Hewlett Packard Enterprise, Siemens, Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, National Geographic, ELLE, Cosmopolitan и много други. Тя е магистър по Финанси, със специализация в областта на Маркетинг и комуникации и в момента заема длъжността изпълнителен директор на SiteMedia Consultancy, агенция за класически и иновативни комуникации. Ружа е член на Управителния съвет на Българската асоциация на ПР агенциите и член на Съвета на жените в бизнеса в България.

Няма коментари:

Публикуване на коментар