Translate

неделя, 29 октомври 2017 г.

Мусала Софт с представител на QА&TEST 2017 – International Conference on Software Testing



Експерт на Мусала Софт взе участие и сподели опит, експертиза и успешни практики по време на престижния професионален форум на QA общността в Европа – QA&TEST (International Conference on Embedded Software Testing, 25-27 октомври в Билбао, Испания). Събитието се провежда за 16-та поредна година.
Един от водещите специалисти на Мусала Софт в областта на Quality Assurance – Люба  Илиева, Директор качество и телеком решения в компанията, участва в експертни дискусии и уъркшопи с фокус върху IoT и Automotive testing.
QA&TEST е специализирана конференция, която събира професионалисти и експерти от различни сектори като железопътен транспорт, аеронавтика, медицински системи, електронни устройства, банки, застраховане и телекомуникации. Целта на форума е да осигури платформа за разпространение на най-актуалните технологични новости в тестването на софтуер и Quality Assurance, както и да покаже най-добрите практики в тази област, които да помогнат на участниците в конференцията да усъвършенстват своята работа.
Quality Assurance (QA) е основно направление в дейността на Мусала Софт, като фокусът e върху автоматизираното тестване. Компанията вярва, че автоматизираното тестване дава добавена стойност на бизнеса когато се прави с необходимия експертен опит и професионален подход. Мусала Софт започва да предлага софтуерни QA услуги от самото си създаване през 2000 г., и от тогава досега е изградила силен екип от 100% ISTQB сертифицирани QA професионалисти с опит в пълния жизнен цикъл на проектите благодарение на тренинг програмата си и богатото портфолио от проекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар