Translate

сряда, 27 ноември 2013 г.

Rowenta Silence Force Extreme - най-тихата прахосмукачка в света



Новото поколение прахосмукачки Rowenta Silence Force Extreme са не само най-тихите прахосмукачки в света, но и изключително мощни уреди, които няма да оставят и прашинка в дома ви. Тяхната цел е да създават комфорт и перфектна чистота за вас и вашите близки.
Изключително ефективни, прахосмукачките Rowenta Silence Force Extreme са предназначени за дома и са създадени да улесняват грижите на всяка дама. Подарък не само за изрядни домакини, но и за всеки, който обича дома си и иска той да блести, без поддръжката му да се превръща в кошмар за съседите, семейството и домашните любимци.
Silence Force Extreme притежава силата да почиства ефективно както твърди, така и меки текстилни настилки. Благодарение на патентованата високоефективна четка, продуктът предлага уникална комбинация от сила на засмукване и оптимизирано ниво на шума. Липсата на неприятен шум ви позволява да гледате любимата си програма, докато чистите, без да се налага да увеличавате звука на телевизора. Продуктът е изцяло моделиран в линия с идеята за комфорт и удобство.
Дизайнът на серията Silence Force Extreme е хармонично съчетание между технология и елегантност, като в същото време използването на уреда не натоварва гърба и не уврежда стойката. Регулируемата тръба и ергономичната дръжка позволяват удобна и приятна употреба, а гумираният пръстен на тръбата предпазва мебелите от случайни удари. Въпреки революционните характеристики на първото поколение, новата серия Silence Force са по-ефективни и до 5 пъти по-тихи.
Моделите се предлагат с различна мощност от 1000 до 2200 W и с разнообразни приставки. Благодарение на оптимизацията на вътрешния въздушен поток екологичните модели с мощност 1100 W притежават еднаква почистваща ефективност като тези с мощност 2200 W. И за да бъде всичко наистина идеално, сега всички модели прахосмукачки на Rowenta могат да бъдат открити на нови, по-ниски цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар