Translate

сряда, 27 ноември 2013 г.

На парти с dm и "Веселите зъбки"



Невероятно парти с много подаръци, игри и веселие организира dm България, в рамките на социалната инициатива „Веселите зъбки, на 23.11. т. г. пред един от филиалите на dm в
столичен търговски център. То бе съпътствано с много музика, танци и забавни програми, специално организирани от  служители на dm, които разказаха приказка от книжката за веселите зъбки за Алекс, Зъбчо и Фели – Феята на зъбките, пяха и забавляваха малките гости на събитието. Специалното събитие, организирано от dm, бе кулминацията на социалната инициатива "Веселите зъбки", насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители с цел да информира и създаде у децата правилни и редовни навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче, която dm България реализира през месеците октомври и ноември в 20 града на страната. Инициативата бе осъществена с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари. Кампанията се провежда във всички страни, в които присъства марката dm.
В рамките на проекта над 10 000 деца от 54 детски градини получиха продукти и развлекателни материали на тема устна хигиена. Общо за цялата кампания бяха раздадени 20 000 пакета.
В подкрепа на децата без родителски грижи от SOS къщите в Дрен и Трявна, един от прокуристите на dm, г-жа Цонка Иванова, дари чек за безплатни консумативи за устна хигиена за всички деца в рамките на половин година. Двадесет деца от къщите в село Дрен бяха специални гости на  партито и се забавляваха заедно с техните връстници.
Събитието бе посетено от над 300 деца и техните родители, които. чрез специални подготвени активности получиха полезни съвети как да се грижат здравословно за зъбите на децата си.
Всички, които преминаха пътеката на “Веселите зъбки“, получиха грамота за успешно
преминат курс по устна хигиена. Веселото настроение се поддържаше и от клоун, който ще разсмиваше и едновременно учеше малките как да мият зъбките си. Детска вокална група "Смехоранчета" поздрави гостите с музикална програма, включваща и специално написаната за кампанията песничка "Веселите зъбки". Всички посетители в деня на събитието на филиалът dm можеха да пазаруват всички артикули от устна хигиена с 25% отстъпка. На сайта на dm България можете да откриете специалната песен  „Веселите Зъбки“ , специално написана да забавлява и учи най-малките на много полезни съвети за устната хигиена - dm-drogeriemarkt.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар