Translate

неделя, 24 ноември 2013 г.

Актавис е сред най-добрите работодатели за 2013 г.



Актавис ЕАД – търговската компания на Актавис в България, зае четвърто място в категория „Средни и големи компании“ в конкурса „Най-добри работодатели на България 2013“.
Актавис е единствената фармацевтична компания сред най-добрите работодатели в посочената категория, в резултат на високи резултати от проучване удовлетвореността на служителите на компанията, проведено от Aon Hewitt.
Сред най-силните страни на търговското представителство на Актавис в България, служителите са посочили силната корпоративна марка, качествените продукти, модерния начин на работа, отличната комуникация. Служителите на Актавис споделят в проучването, че оценяват високо възможността да работят за голяма, международна компания и възможността да следват и споделят корпоративните успехи.
Наградата беше връчена в рамките на специална церемония. От името на Актавис, отличието беше прието от Екатерина Костуркова-директор „Човешки ресурси“ Актавис ЕАД, която сподели:„ В началото на месец ноември отбелязахме една година от сливането на Актавис и американската компания Уотсън Фармасютикълс. Процесът по интеграция между две международни, лидерски компании беше труден и предизвикателен за всеки един наш служител.
Преминахме през много промени, трябваше да бъдем максимално гъвкави и да подхождаме към промените с разбиране, за да продължим да допринасяме за още по-голямото развитие на Актавис на световно и местно ниво. Фактът, че Актавис е сред най-добрите работодатели в България е ясен знак, че сме успели да планираме, ръководим и осъществим процесите по
правилния начин и имаме разбирането, съпричастността и високата оценка на нашите служители“.
------
Актавис плс. е световна, интегрирана,специализирана фармацевтична компания, фокусирана върху разработването, производството и продажбата на
генерични, оригинални и биоподобни продукти. Актавис има основна централа в Дъблин, Ирландия и административно седалище в Парсипани, Ню Джърси, САЩ.
Чрез своето подразделение „Актавис Фарма“, Актавис предлага на пазара генерични лекарствени продукти, генерични продукти собствена марка, оригинални продукти и лекарствени продукти без лекарско предписани в над 60 държави по света.
„Специализирани оригинални продуктина Актавис“ е глобална марка на Актавис за оригинални продукти, фокусирана върху женското здраве, терапевтичните области урология, гастроентерология и дерматология.
„Специализирани оригинални продукти на Актавис” също така разполага с портфолио от пет биоподобните продукт, а в процес на разработка в областите женско здраве и онкологията. „Актавис Глобално Производство“ има над 30 завода и разпределителни съоръжения по целия свят, като включва и And a Inc., американски дистрибутор на фармацевтични продукти.



Няма коментари:

Публикуване на коментар