Translate

вторник, 16 ноември 2010 г.

Булки канят за участие в конкурса „Нашата най-романтична история”



Четири млади дами в булчински рокли агитираха посетителите на търговски център The Mall за участие в интернет конкурс за най-романтична история с любимия човек. Победителят в конкурса за най-романтична история , който се организира от телеком оператора blizoo и женския ТВ канал TLC, ще спечели екскурзия до Доминиканската република.
 
Срокът за участие e от 1-ви до 28-ми ноември 2010 г. 
Всеки може да разкаже накратко своята история, преживяна заедно с половинката, и да я качи със снимка на адрес в интернет http://4svatbi.blizoo.bg/.

 ---
В края на октомври 2009 г. EQT V (EQT), водещ европейски фонд за дялово инвестиране придоби КейбълТел и Евроком  -  двата най-големи кабелни оператори в България. Общата стойност на двете транзакции възлезе на над 200 милиона евро, което нарежда сделката сред най-значимите в България за 2009 година. През май 2010г. компанията се ребрандира, като новото и име е blizoo.
Компанията е телекомуникационен оператор, който предлага интегрирани комуникационни услуги за дома - кабелна, цифрова ТВ, Интернет и телефонна услуга. Тя притежава най-голямата национална опорно-оптична мрежа, която свързва най-важните регионални центрове в страната. Тя оперира в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Шумен, Плевен и Стара Загора, в някои значително по-малки градове като Габрово, Пазарджик и Кюстендил и в общо над 40 града в цялата страна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар