Translate

четвъртък, 25 октомври 2018 г.

HP затвърждава лидерството си в премиум сегмента с внушителни иновации


Серията включва най-новия EliteBook - най-малкия и най-лек в света 14-инчов бизнес хибрид, най-мощния Spectre хибрид, както и нови усъвършенствани характеристики за сигурност

HP Inc. анонсира пускането на нова серия устройства, които предлагат невероятна комбинация от премиум дизайн, водеща сигурност и надградена производителност. Последните иновации на HP Spectre и HP Elite са създадени, за да пренесат PC изживяването на ново ниво, като отключват нови възможности за креативност, свързаност и увереност през целия ден.
През последните месеци се наблюдава нарастващо търсене на устройства, които позволяват нови изживявания и отговарят на изискванията на забързания и в непрекъснато движение начин на живот. 45% от потребителите прекарват значително време, използвайки своя преносим компютър извън дома, а преносимите компютри остават важен ежедневен инструмент за 82% от представителите на Милениум поколението.
Красивите нововъведения в дизайна на HP Spectre x360 13 и HP Spectre x360 15 се присъединяват към обявения по-рано HP Spectre Folio и създават портфолио от нови премиум продукти, които предоставят невероятен дизайн, сигурност и производителност.
Майсторската изработка и детайлите веднага изпъкват при всяко устройство. Налични в зашеметяващо пепеляво сребро с луксозни медни акценти и изцяло новото морско синьо с бледи месингови акценти, устройствата се характеризират с прекрасен и високотехнологичен дизайн, който може да бъде постигнат само с машина за обработване на алуминий с цифрово управление (ЦПУ).
Функционалният дизайн е от изключително значение за потребителите, затова USB-C портът сега е поставен под ъгъл на предната част от дясната страна на устройството за по-голямо удобство, а двойният скъсен ръб на дизайна го прави лесен за повдигане от трите страни. Уникалният дизайн на колоните също е с умисъл, като всеки отвор на решетката е микродрилован за по-добра акустика, за да достави невероятно аудио изживяване, благодарение на Bang & Olufsen.
Новата Spectre линия също така е оборудвана и с водещи характеристики за сигурност. Копчето за изключване на камерата позволява на потребителите да подсигурят своята поверителност, когато не използват камерата. Серията идва с опционален HP Sure View, интегриран екран, който помага на потребителите да избягват любопитни очи на публични пространства.
Устройствата са конструирани да отговорят на нуждите на потребителите и да са винаги включени и винаги във връзка с интернет. Това означава висока издръжливост на батерията, до 22.5 часа със Spectre x360 13, което е 37% повече в сравнение с предишното поколение, и до 17.5 часа със Spectre x360 15. Опционалният гигабит 4G LTE на 13-инчовото устройство и ултра бърз Wi-Fi с до 1 GB скорост на сваляне и за двете устройства осигуряват свързаност почти от всяка една точка. Модерният стендбай режим с връзка осигурява винаги актуални мейли, календари и контакти, а с помощта на четец на пръстови отпечатъци и гласов контрол възможността за активиране на акаунта е почти мигновена.
Двата модела Spectre x360 13 и Spectre x360 15 са проектирани с производителност, която да отговаря на всяка индивидуална нужда. HP Command Center е патентовано решение с до 4 режима за съдействие на потребителите за оптимизиране на производителността на системата, скоростта на вентилаторите и капацитета на охлаждане, съобразно приложенията, които биват използвани – да бъдат по-тихи, когато е пуснат филм, или да се адаптират към повече мощност за по-добро справяне с тежките приложения за фото-обработка.
Докато Spectre x360 13 е конструиран за активен начин на живот в движение с последно 8-мо поколение Intel® Core™ процесори, то Spectre x360 15 е най-мощният Spectre хибриден лаптоп към настоящия момент, който доставя до 20% повече производителност в сравнение с предишното поколение. Идеален за потребители, които се потапят в създаването на съдържание, 15-инчовият хибрид се характеризира с нов термален дизайн, както и последно 8-мо поколение 6-ядрени Intel® Core™ процесори с възможност за NVIDIA GeForce® GTX 1050Ti с Max Q design. В допълнение, Spectre x360 15 предлага различни възможности за дисплеи, като 4К тъч дисплей или до 650-нитов FHD дисплей – един от най-ярките потребителски панели в индустрията – и с до 2 Thunderbolt™ 3 порта, които поддържат двойни 5К дисплеи.
Надграждайки портфолиото на HP Elite, новият HP EliteBook x360 1040 G5 е изкусно изработен 14-инчов хибрид, който се преобразява в 13-инчов. Със CNC алуминиева шарнирна кутия устройството привлича вниманието на потребителите, като в същото време е проектирано да преминава през строги MIL-STD тестове.
Мобилността за премиум клиентите е задължителна и поради тази причина устройството предлага до 17 часа живот на батерията, гигабит 4G LTE, опционалните HP Outdoor Viewable дисплей против отблясъци и дисплей с размер до 700 нита, както и опционалния HP Sure View, работещ чудесно на закрито и на открито. Независимо дали потребителят е на бюрото си или в кафене, заплахите за сигурността са навсякъде и са основен фактор при избора на компютри. EliteBook x360 1040 и всички Elite устройства са най-сигурните и управляеми компютри в света с хардуерната сигурност на HP, уникалните функции като HP Sure Start Gen 4, единственият самолекуващ се BIOS в света, и HP Sure Recover с вградено създаване на образи, с които потребителите да могат да възстановят компютъра си в работно състояние за минути.
В днешното динамично ежедневие с непрекъсната нужда от интернет връзка, EliteBook x360 1040 предлага опционално възможност за гигабит 4G LTE връзка, 8-мо поколение Intel® Core™ процесори, до 32 GB памет и до 2 TB пространство за съхранение, с което гарантира, че устройството е готова за всякакъв тип задачи – малки или големи.
Персонализирането на компютри никога не е било по-лесно. Партньорството между HP и Zazzle позволява на потребителите да създадат собствен дизайн със скинове за техните HP Elite ноутбуци. Бизнесът лесно може да брандира устройствата си, за да популяризира марките си, а потребителите могат да пресъздадат външния вид на ноутбуците си, съобразно своя уникален стил.
Освен това, HP представя и две нови решения, създадени с фокус върху сигурността, за да улеснят свързаността и да увеличат продуктивността в офиса. Новият докинг монитор HP EliteDisplay E243d предлага по-проста и изчистена алтернатива на традиционните докинг решения с един USB-A кабел или един USB-C™ кабел за захранване, пренос на данни и видео, както и изскачаща поверителна уеб-камера. Новата мишка с пръстов отпечатък HP USB Fingerprint е перфектна за потребители със специализирани персонални компютри, с която да отключват своето Windows 10 устройство само с едно докосване, благодарение на сигурно биометрично разпознаване за контрол на достъпа до устройства.
Цени и наличност:
HP Spectre x360 15 се очаква да бъде наличен от декември с начална цена от €1,699.
HP EliteBook x360 1040 се очаква да бъде наличен от октомври с начална цена от €1,499.
Мишката с пръстов отпечатък HP USB Fingerprint се очаква да бъде налична от януари с начална цена от €43.
Докинг мониторът HP EliteDisplay E243d се очаква да бъде наличен от декември с начална цена от €289.
Персонализирани скинове за серията HP EliteBook 1000 са налични на www.zazzle.com/hpelite с начална цена от €17.49.

Няма коментари:

Публикуване на коментар