Translate

понеделник, 1 април 2019 г.

Силен месец с вълнуващи дербита по DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA


Вечното дерби, четвъртфинали за Купата на България, развръзки във Висшата лига и ФА къп, ключови стартове във Формула 1 са сред акцентите през април

Изключително интересно се очертава да бъде на футболния фронт през април с ключови дербита от Първа лига, четвъртфинали за Купата на България, развръзки във Висшата лига и ФА къп. Вълнения ще предизвикат още финалната серия във волейболната Суперлига, важни стартове във Формула 1, началото на плейофите в НБА. Всичко най-важно от света на спорта феновете могат да гледат в ефира на каналите от пакета DIEMA XTRA - DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и на предпочитаното устройство с платформата PLAY DIEMA XTRA.
Събитиен април очаква почитателите на българския футбол. На 3 април от 18:30 ч. е първият от серията зрелищни двубои – четвъртфинален мач между Лудогорец и ЦСКА за Купата на България. Това е единият от двата сблъсъка между отборите за само четири дни, като водачът във временното класиране в Първа професионална лига Лудогорец ще бъде домакин на изоставащия с три точки ЦСКА и на 6 април от 17:15 ч. Сред битките за Купата на България впечатление прави и тази на  4 април от 18:30 ч., когато един срещу друг се изправят Ботев Пловдив и Черно море. В уикенда на 13 и 14 април предстои да разберем и какъв ще е резултатът от не по-малко интересния сблъсък между Левски и Лудогорец в София. Интригата се задълбочава с ново издание на Вечното дерби, което ще се проведе в седмицата преди Великден. Дали Левски ще надвие за трети пореден път този сезон или е ред на ЦСКА? Не пропускайте да разберете пряко от ефира на DIEMA SPORT.         
Във Висшата лига също ще има поводи за силни емоции, които зрителите могат да получат по DIEMA SPORT 2. На 14 април от 18:30 ч. Челси гостува на „Анфилд”, където преди пет години свърши услуга на Манчестър Сити, а на 20 април от 14:30 ч. „гражданите” се изправят срещу Тотнъм Хотспър. С много наситен емоционален заряд ще бъде битката между Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. Градското дерби е на  24 април от 22:00 ч на „Олд Трафорд”. Няколко дни по-късно, на 28 април от 18:30 ч. е двубоят за топ 4 между „червените дяволи” и Челси. През април предстоят и полуфиналите от ФА къп, като мачовете са на 6 и 7 април.
И още качествен европейски футбол – на 2 и 3 април зрителите могат да гледат четвъртфиналите за Купата на Германия с участието на Байерн Мюнхен. По DIEMA SPORT 2 футболните фенове ще проследят на живо сблъсъка от френската Лига 1 между Пари Сен Жермен и Монако – на 21 април от 22:00 ч.
Новият сезон във Формула 1 вече загатва познат тон. След победите на пилотите на Мерцедес Валтери Ботас в Австралия и Люис Хамилтън в Бахрейн, на 14 април от 09:10 ч. предстои третият старт –  в Китай. Надпреварата ще бъде излъчена по DIEMA SPORT 2, а на 28 април от 15:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT зрителите ще могат да проследят състезанието за Голямата Награда на Азербайджан.
Предстои и кулминацията в родния клубен волейбол, а финалната серия двубои ще бъде излъчена на живо в ефира на DIEMA SPORT 2.
През април няма да липсват и интересни срещи от НБА. Сред акцентите е сблъсъкът между Минесота Тимбъруулвс – Оклахома Сити Тъндър, който ще бъде предаван в ефира на  DIEMA SPORT от 22:30 ч. на 7 април, а преди това в полунощ в същия ден и канал зрителите могат да гледат двубоя Милуоки Бъкс – Бруклин Нетс. Безспорно вниманието на феновете на баскетбола е насочено към плейофите, чийто старт е на 13 април, а DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще излъчат изобилие от мачове.
През април стартират и галавечерите на полуфиналите в Световни боксови супер серии. Първата е в Лафайет, САЩ, в нощта на 27-ми срещу 28-ми.

Няма коментари:

Публикуване на коментар