Translate

сряда, 3 април 2019 г.

Тайните зад създаването на криминалната драма „Дяволското гърло”


Нов заподозрян е в центъра на събитията в предстоящия епизод

Каква е рецептата за създаването на успешен сериал? Отговор на този въпрос дава част от екипа на „Дяволското гърло” в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”. Криминалната драма на NOVA отбелязва голям успех, като само към първия епизод проявиха интерес близо 1,2 млн. зрители.
„Лично за мен като режисьор най-важното нещо като съставка за успеха на един сериал е стилът. Без него нищо не може да се случи. В процеса на създаването на „Дяволското гърло” бяхме фокусирани върху това да има стил в епизодите и усещането за нещо авторско в тях”, разкрива режисьорът Павел Веснаков.
„Първата разлика е безкрайната шир зад актьора. Това е безценно и смятам, че всички зрители го виждат. На тази локация, където снимахме, накъдето и да обърнеш камерата е епична красота. Природата изключително много помага на историята, което е много важно. В този сериал има много действие, което трябваше да бъде показано по интригуващ начин”, допълва операторът Мартин Балкански.
„За нас беше много важно да се съобразим с жанра, понеже в България не е много познат. Наблегнали сме много на вкуса си, изграден от гледане на много такива продукции, както и на усещането си за вътрешно удовлетворение как да изглежда сериалът”, разказва режисьорът по монтажа Виктория Радославова.
В епизода на „Дяволското гърло“ утре вечер аутопсията на намерения труп ще покаже, че той е на повече от месец, което значи, че това може да е първата жертва на убиеца. Мия ще заподозре, че серията от престъпления и начинът, по който са извършени, води до мотива "наказание". Отнемането на органи от жертвите може да е ритуал, който няма да приключи, докато не свърши "разказа" на убиеца. Разследващите се опитват да изградят профила на извършителя, но дали са на прав път или се отдалечават все повече от истината?
Асен ще изтръгне със сила страшно самопризнание от пчеларя. Какво ще му струват обаче методите "извън закона" и дали няма да нарушат хода на разследването? Пчеларят ли е
убиецът или зад престъпленията в района на Смолян се крие нещо много по-голямо?
Междувременно дъщерята на Мия - Диана прекарва нощта в гората с Лазар в опит да върне амулета от баща си. Без да подозира, тя ще попадне на улика, която може да преобърне разследването, но дали самата тя не е в огромна опасност - предстои да видим в новия епизод на "Дяволското гърло" този четвъртък в 22.00ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар