Translate

събота, 6 април 2019 г.

„Гласът на България“ - шоу номер 1 през март с над 50% от всички зрители


Новинарското и развлекателното съдържание на bTV в праймтайм – без конкуренция и миналия месец

„Гласът на България“ оглави класация на 50-те най-гледани ТВ програми за март с впечатляващите 1,38 милиона зрители и 50% от цялата аудитория средно, според данните на ГАРБ*.
Шоуто е номер едно и сред зрителите на възраст 18-34 и 18-49. bTV бележи успех във всички жанрове, видим и в останалите челни позиции на класацията, където сериалът „Майка“ и bTV Репортерите са съответно на второ и трето място, а всички новинарски и развлекателни програми на bTV в праймтайм са сред топ 10.
Освен „Гласът на България“, предаванията „Бригада Нов дом“, „Комиците и приятели“, „Смени жената“, MasterChef България и „Столичани в повече“ също привлякоха най-много зрители в своите часови пояси през март.
Най-гледаните актуални предавания през март бяха „120 минути“, „Лице в лице“ и неделното издание на „Тази събота и неделя“.
Информационният лидер в сутрешните часове в делничните дни – „Тази сутрин“ – привлече още повече зрители през март с сравнение с предходния месец – над 520 000 средно и почти 52% дял от цялата ТВ аудитория. Половината от всички зрители дадоха предпочитанието си и на „Преди обед“, което също попадна сред 50-те най-гледани програми за миналия месец.
-----------
*ГАРБ е единствената пийпълметрична система в България, преминала независим одит. Това съобщиха от телевизията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар