На 4 март по bTV, в последния ден от кастингите за
приключението MasterChef 5, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще раздадат останалите 7 престилки на най-убедителните
хоби-кулинари. Топ професионалистите ще търсят класа, култура, елегантност и перфектен
вкус във всяко ястие. Само „събитията в чиния“ ще получат шанса да се борят за
голямата награда от 100 000 лева и престижната титла MasterChef на България.
Фармацевт, завършила
нутриционизъм в Милано ще поднесе на журито веган ястие, американец, избрал
България за свой дом ще сервира „намахани“ бирени чушчици, а хоби – водолаз ще
се опита да защити тезата, че единственото нещо, което прави храната вкусна, е
любовта. Бивш ръгбист ще покаже що е то „груба игра за интелигентни хора“ и в
кухнята, а дама с впечатляваща история за силата на образованието, ще покаже,
че най-голямото постижение е да се конкурираш „в играта на можещите“.
Chef Токев, Chef Михалчев и Chef Роу ще определят някои ястия като „шамар в лицето“ и неприемливи за нивото
на MasterChef. Те ще бъдат безкомпромисни към
полуфабрикати, изкуствени оцветители и неглижирането на качествените български
продукти за сметка на замразени чуждестранни алтернативи. Но други хоби-готвачи
ще ги „спечелят“ с изобретателност и нов прочит на класически рецепти като
„ризото от ечемик“, амбициозна
вариация на торта
„Павлова“ и перфектен гъши дроб с изкусителна гарнитура.
Как би изглеждал Chef Токев в кожени баварски панталони, какво
означава „дестинге“ на пловдивски и ще запее ли Chef Роу в най-голямата кухня на България? Защо
готварската куртка е свята, как се нарича мъж, който готви вкусно и сочно и кой
е езикът, който Chef Михалчев изучава в компанията на близък приятел, зрителите ще видят на 4
март, точно в 21:00 часа в MasterChef по bTV.
Няма коментари:
Публикуване на коментар