Translate

вторник, 26 февруари 2019 г.

Драматично първо готвене в кухнята на Ада и борба за надмощие бележи началото на най-горещото кулинарно риалити в ефира


Истинска война за титлата най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen започва в първия епизод тази вечер от 21:00 часа по NOVA, когато зрителите ще се запознаят с 18-те претенденти за титлата “най-добър професионален готвач”.
Ще успеят ли 18-те готвачи да нахранят гостите на вечерната резервация в Hell’s Kitchen България или това ще бъде първият пълен провал и наистина ще разберат, че се намират в ада? Жените или мъжете ще бъдат по-добри и кой ще бъде първият номиниран. Освен висок професионализъм участниците ще покажат и силни характери, чиято амбиция е да се докажат в Кухнята на Ада.
Драматично първо готвене ще постави началото на битката за одобрението на шеф Виктор Ангелов. Тежка схватка между жените ще изостри още повече желанието за победа, а първата вечерна резервация ще опъне нервите на шеф Ангелов до краен предел, защото, освен че ще е изпитание на умения, отборите ще са и в намален състав. Още първия ден трима от състезателите отпадат временно, заради тежко вирусно заболяване, а останалите са подложени на тежки изпитания, които водят и до първите сълзи в женския отбор.
Тази вечер ще разберем кой от участниците ще се престраши да приготви супа за „визитната си картичка“ в чиния и дали това ще се понрави на шеф Ангелов. Ще научим още какво яде третият по богатство човек в света и дали това блюдо ще помогне за първата отборна победа
за сезона.
Шеф Ангелов споделя, че
клопките в менюто са много и подлагат на тест уменията на всеки един готвач. 
-В този сезон на Hell’s Kitchen България всички участници са с големи претенции, а моята задача е да разбера дали тези претенции са с покритие. Така че зрителите на „адската кухня“ със сигурност ще видят един пощурял шеф, който ще изисква страшно много от своите готвачи, каза той.
Какво сподели шеф Ангелов в „На кафе“ часове преди старта на кулинарното състезание за професионални готвачи можете да видите ТУК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар