Translate

понеделник, 25 февруари 2019 г.

Две години след спечеления Оскар – най-амбициозната конференция за компютърна графика от Chaos Group


Второто издание на Total Chaos ще привлече над 900 участници и над 30 лектори от цял свят

Между 16 и 18 май София отново ще бъде център на иновациите в сферата на 3D технологиите.
По покана на Chaos Group у нас пристигат за конференцията Total Chaos над 30 световноизвестни лектори и 900 международни гости. Събитието ще предложи на посетителите си над 50 презентации в рамките на 3 дни.
Точно преди 2 години Chaos Group заслужено спечелиха най-престижното отличие от Академията за филмови изкуства и наука за „оригиналната концепция, дизайн и прилагане на технологията V-Ray“.
„Малко авантюристично, но отдавна нашата мечта е София да стане  център на 3D технологиите и миналата година доказахме, че вървим в правилната посока, като организирахме най-мащабната за региона конференция за компютърна графика”, коментира Петър Митев, съосновател на Chaos Group, и допълни, че интересът тази година е още по-голям, защото сме доказали, че България вече се разглежда като една от световните дестинации, където се създават тенденциите в бранша.
Владимир Койлазов, другият съосновател на компанията, заяви, че Total Chaos не само вдъхновява артистите и програмистите с богатата си лекционна програма, но е и мястото, на което всеки може да получи практически знания в специалните мастър класове или сесиите със сертифициране.
Предвидено е специално намаление на билетите за студенти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар